Дежурен телефон: 0895 012345

Кухненски бойлери

( Оценка 5.0 ) от ( 2 Оценки )

Бойлери кухненски

Ремонт и монтаж на кухненски бойлер в София

 Кухненски бойлери са всички бойлери монтирани и захранващи с топла вода единствено и само смесителната батерия на кухненската мивка. Поради тази причина бойлери за кухнята може да са обемни електрически или проточни електрически.  Бойлерите за кухня могат да се монтират над мивката или под мивката на самата кухня. Вида на бойлера монтиран за кухненски се определя основно от нуждата от топла вода, времето за загряване, наличието на захранване (електрически кабел) и неговото сечение, както и наличието на водопроводни изводи. Важно е и разпределението на самият водопровод в жилището.

 

Кухненски бойлери на ниски цени

 Въпреки казаното до тук, практиката показва, че най-често използвани бойлери, като кухненски са малките обемни бойлери за монтаж под мивка. Тези бойлери се водят кухненски и са с обем от 5 литра, 10 литра или 15 литра. Много по-рядко се монтират бойлери с  по-големи обеми, както и мощни проточни бойлери.

 Избора на кухненски бойлери се определя и от мястото, където трябва да бъде монтиран бойлера.  Важна е и електрическата мощност на нагревателя, понеже почти  всички бойлери кухненски се включват директно в контакт. Желателно е електрическият нагревател на бойлерите за кухня да е не повече от 2000W.

 

 

 Ние предлагаме кухненски бойлери, като им осигуряваме доставка до адрес и монтаж. Продажба на бойлери кухненски, онлайн магазин за бойлери.

Може да видите цени за монтаж на бойлери, демонтаж на бойлери и ремонт на бойлери по домовете.

Сервиз за продажба  и монтаж на бойлери, предлагаме също ремонт на бойлери по домовете.