Дежурен телефон: 0895 012345

Ремонт и монтаж на хидрофорни системи и инсталации.

( Оценка 4.7 ) от ( 3 Оценки )

Дейността на фирмата ни е тясно свързана с ремонта и проектирането на хидрофорни системи и помпи. Благодарение на многогодишния опит, натрупан от водопроводчиците ни, те без проблеми ще поправят възвратни клапани или смукатели в хидрофорната система.

Сред услугите, които извършват, ще откриете още и отпушване на аератори, подмяна на блокирали лагери, отпушване на филтри в хидрофорите.

 Модерната складова и производствена база на avariq.com притежава всички необходими инструменти и резервни части, за да извършим възможно най-практичната поправка на хидрофора. Освен ремонта на хидрофорни системи и уредби, ние извършваме и поправяне на септични и дренажни колектори, изграждане на поливни системи, както и видеодиагностика на пречиствателни станции.

Ние проектираме и изграждаме специални хидрофорни системи с вертикални многостъпални електрически помпи. Тези системи значително повишават налягането на водоснабдяване в битови и промишлени инсталации или поливни системи.

Управлението се извършва благодарение на пресостати или инвертор, в зависимост от типа на системата.

В богатата номенклатура от услуги, които нашата фирма предлага на вашето внимание, се срещат още и:

  • ремонт на центробежни наземни помпи;
  • поправка на потопяеми двигатели;
  • проектиране и изграждане на дренажи и дренажни помпи;
  • ремонтиране на бустерни помпи за водопроводни инсталации;

 

Когато имате съмнение или засечете дадена авария във вашия хидрофор или помпа, потърсете специализирана помощ от нашата фирма. Ние успяваме да поддържаме много високо ниво на работа по всяко време на денонощието, като ремонтираме хидрофорни съдове дори на много труднодостъпни места.

Техниците ни разполагат с уменията да откриват и отстраняват повреди от електрически поплавъци за следене на водно ниво или от електронни пресостати, които могат да заместят хидрофорните съдове.