Дежурен телефон: 0895 012345

Монтаж и ремонт на тоалетни казанчета и чинии.

( Оценка 5.0 ) от ( 2 Оценки )

Avariq.com е подходящото място, където бихте могли да откриете професионални услуги по ремонт, поправка и подмяна на тоалетни чинии, ремонт и смяна казанчета, монтаж на смесители за мивки и кухни и монтаж  на душ батерии. За да бъде вашата баня в перфектно състояние без опасност от влага и мухъл, е необходимо да потърсите помощ от водопроводчиците ни. Ние извършваме перфектно машинно отпушване на канали, подмяна на моноблок, поправка на сифони, меки връзки и отводняване.

Сработеността на работните ни групи е основополагаща за високото качество на работа. Във времената на модерни технологии обаче се налага използването на техника и машини, спомагащи за прецизността в ремонтните дейности. Затова компанията ни е оборудвана с роботи и камери за видео диагностика, камиони за продухване и специални уреди за работа с инфрачервен способ.

 При нас ще откриете и услуги на достъпни цени като:

  • Безизкопна смяна на канали;
  • Трасиране на канали;
  • Почистване на ревизионни шахти;
  • Монтаж на кранове и пускащи механизми;
  • Цялостен ремонт на баня на достъпни цени.
  • Почистване на тоалетни казанчета от натрупан варовик;

Нашите висококвалифицирани водопроводчици ще отстранят всякаква повреда, свързана с вашето WC казанче, мивка или други смесителни батерии, като ще направят и настройка преди пускането им в експлоатация. След приключване на работа, задължение на техническия ни екип е да почисти и дезинфекцира дома или обекта на дейност.

Към този момент avariq.com е изключително търсена фирма за подмяна на стари и износени водопроводни тръби с нови. Ние поставяме PVC или полипропиленови тръби, които са екологично съобразени и имат значително по-дълъг живот от каменните или чугунените.