Дежурен телефон: 0895 012345

Ремонт и монтаж на бойлери по домовете

( Оценка 4.0 ) от ( 7 Оценки )

Ремонт и монтаж на бойлери в София 

 Екипът на Аvariq.com е специализиран в ремонта, поправката, диагностиката на проблеми и монтажа на бойлери. Колективът ни е съставен от опитни и професионални електротехници и водопроводчици за пълния и професионален ремонт и монтаж на бойлери. Искаме да обърнем внимание, че монтажа на бойлера не всеки път е на стената, а е възможен и на тавана или на специални основи и планки. 

 При нужда нашите водопроводчици преработват за кратко време вашият водопровод и можем да ви монтираме бойлер так където никога е нямало оставени изводи за такъв. Всичко това ще го направим за минимум време щети като подсигуряваме и възстановяване на стени, шпакловки и всичко до степен както си е било. Така улесняваме клиента и предлагаме комплексна услуга на достъпна цена.

 Фирмата работи със всички марки бойлери продавани на нашият пазар през последните 20 години. В складовите помещения разполагаме със резервни части като водосъдържатели, изолации, терморегулатори, токови защити, диодни индикации, нагреватели, ел.ключове, клеми, сонди, анодни тестери, земни цилиндри, капаци и други части за Теси, Дипломат, Елдом,, Матев и Шишков.

 Разполагме и със резервни части за западните марки бойлри - Атлантик, Горение,  Елтрон, Стибел Елтрон и още много реномирани марки и не до там  познати на пазара.

Ремонт и монтаж на бойлери по домовете Аvariq.com разполага с денонощен екип за ремонтиране и отстраняване на ел.проблеми и ВиК аварии по бойълери на дърва, ток и газ. Ремонтираме хоризонтални и вертикални бойлери. 

 Ако имате проблеми със вашият бойлер, ако е за ремонт или смяна, не загрява достатъчно или много бавно, тече или просто искате да го смените но в удобно за вас време и час то позвънете на 0895 012345

 Ще пристигнем навреме и ще ви освободим бързо от присъствието на ел техници и водопроводчици в дома ви. Всички операции по ремонта и смяната на бойлера траят до 2 часа. Разполагаме със шпакловчик за довършителните работи  и ще оставим дома ви както си е бил без да се налага да търсите три или четири фирми. 

Доверете се на професионализма доказан и натрупан във времето.

Вижте още и фирмен сайт на фирма за ремонт на бойлери по домовете в София и околностите и. Сервиз за бойлери.