Дежурен телефон: 0895 012345

Вик услуги и ремонти в София

( Оценка 3.8 ) от ( 8 Оценки )

вик услуги и ремонти

ВиК услуги и ремонти - дежурен водопроводчик

 Фирма „Eлвидом” ООД София, предлага широка гама от ВиК услуги и ремонти в рамките на град София. Доверявайки се на Елвидом ООД, вие се доверявате на 20 годишен опит, събран в нашите аварийни екипи, водопроводчиците ни са с дългогодишен опит в сферата на ВиК инсталациите.

 Нашите водопроводчици, са специализирани при изграждането на нови ВиК инсталации на новостроящи се сгради, сгради за основен ремонт и извършването на аварийни ремонти. Фирма Елвидом ООД, изгражда, ремонтира и проектира ВиК инсталации от всички видове, без значение от диаметъра на тръбната ѝ система.

 Екипите ни се справят безпрепятствено с монтажа и ремонта на тръби с диаметри - Ф50, Ф70, Ф110, Ф160, Ф200, Ф315, Ф400, Ф500. Също така поставят и подменят тръбни системи от полиетилен, полипропилен, PVC, а също така и PE и РР тръби. Предлагаме също така услуги като отпушване на канализационни системи, канали, тоалетни, казанчета, бойлери, сифони, водопроводни тръби, бани.  При нас можете да намерите услуги като откриване на течове от тръби, течове от кранове, течове от щуцери, течове от покриви, течове в стени, течове от  съседни помещения.

Денонощни Вик услуги и ремонти в София 

 Елвидом ООД, предлага на своите клиенти всички видове ремонти на ВиК инсталации и уреди като ремонт на бойлери, монтаж на бойлери, поддръжка на бойлери. Имаме техническа възможност за изграждане на хидрофорни системи, поддръжка на хидрофорни системи, смяна на хидрофорни системи, монтаж на кранове, смяна на кранове, монтаж на щрангове, подмяна на щрангове, поддръжка на щрангове, смяна на водомери, проверка на водомери, монтаж на водомери.

 Елвидом ООД, разполага с модерна техника за извършване на дейностите си, като термографска апаратура, ултразвукова апаратура, апаратура с инфра-червено излъчване.Тази апаратура, позволява разкриване на течове в сгради с различна архитектура и строителни материали, както и различна етажност на сградите. При възникване на течове в сутеренни помещения или мансарди следствие на нарушена хдроизолация.

 Ако се нуждаете от качествени професионални ВиК услуги в Софийска област , изброени в списъка по-долу, моля позвънета на дежурните ни телефони за повече информация.

Достъпни цени, качество и гаранция. Денонощни Вик услуги и ремонти в София от професионален водопроводчик.

 Цени за ВиК услуги можете да намерите на нашата страница за цени на ВиК услуги. Цена за ВиК услуга се сформира след посещение на нашите водопроводчици и обстоен оглед и установяване на възникналата авария.

Открниване на скрити течове с камера без къртене - гаранция.