Дежурен телефон: 0895 012345

Ремонт на батерия за баня

( Оценка 3.0 ) от ( 2 Оценки )

ремонт на батерия за баняСмесителна батерия за баня - ВиК ремонти София

Ремонт на батерия за баня се извършва на качествени смесители за монтаж на сетна и стоящи смесители. Смесителите и батериите в баните и кухните са най-използваните елементи във всяко жилище.

Ремонт на батерия за баня на ниска цена

 Смесителните батерии се повреждат, както всичко останало. Естествено качеството на батерията определя и нейният експлоатационен период. Колкото е по-качествена, с качествен монтаж, толкова по-дълго ще работи без нужда от ремонт. Все пак рано или късно се стига до ремонт на батерията ви. При ремонт на батерия за баня се налага спиране на водоподаването в жилището, демонтаж на смесителя и неговото разглобяване.

 При ремонт на батерии и смесители се сменят главно патроните ( главите ), като вече се използват керамични такива вместо патрони с гумени уплътнения, сменят се ръкохватките, фйлтъра за едри частици, както и лебедките на батериите. Понякога но много рядко се налага подмяна на щуцери и гумени уплътнения. Препоръчваме използване на уплътнения и гарнитури от клингерит.

Монтаж на батерии и смесители от опитен водопроводчик

 Батерията за баня се състои от метално тяло-основа, ръкохватки в зависимост от дизайна, лебедка или така нареченият чучур, гумени уплътнения и евентуално филтър за твърдите частици. Най-поврежданият елемент в батерията са главите на батерията и гумените уплътнения към щуцерите. Гумените уплътнения се повреждат с течение на времето, а главата на батерията от многократното използване. Съвременните батерии са с керамични глави. Все по-често навлизат и набират популярност смесителни батерии с една глава и една ръкохватка.

 Ние предлагаме доставка на нови смесителни батерии за кухня и баня, доставка на душ батирии, ремонт и монтаж на смесителни батирии, както и смяна на смесителни батерии.

Ремонт на батерия за баня от стоящ тип и стенен тип на цени от 77 лв. Предлагаме професионнални ВиК услуги за :

  • ремонт на батерия за мивка
  • монтаж на смесител за душ
  • монтаж на стоящ смесител
  • монтаж на стенен смесител
  • монтаж на вградена батерия
  • монтаж на стояща батерия
  • монтаж на батурия за мивка
  • монтажа на батерия за кухня

Денонощен водопроводчик за София. Монтаж на смесителна батерия от 72,00 лв ----

Водопроводчик София за ремонт на батерия за баня, ремонт на батерия за мивка и аварийни ВиК услуги. Смяна на смесител. Откриване на скрит теч от баня 0895 012345.