Дежурен телефон: 0895 012345

Монтаж на газови котлони

( Оценка 3.5 ) от ( 4 Оценки )

монтаж на газови котлони Монтаж на газови котлони от професионален газ сервиз с гаранция за София и района.

Монтаж на газови котлони за вграждане

 Газови уреди са всички уреди работещи на природна газ или газ пропан – бутан. Такива уреди са готварски печки на газ, комбинирани готварски печки, само газови котлони или комбинирани такива, газови фурни, газови бойлери, газово котле за отопление, газова печка за отопление, газови горелки, газови конвектори, както и други газови уреди. Монтаж на газови уреди се извършва единствено и само от оторизиран и сертифициран сервиз, които има правото да извършва монтаж на газови уреди, ремонт на газови уреди и инсталации и профилактика на газови уреди и съоръжения.

 Газовите уреди са все по-предпочитане пред електрическите поради разликата в цената на горивата и все по-скъпият ток. Друго предимство е бързото затопляне на уредите, без каквито и да е загуби на време и енергия. Важно е да се знае обаче, че газовите уреди изискват профилактични грижи на определен период от време – почистване на дюзи, смяна на редуцир вентили и маркуч, проверка за теч на газ, проверка на термодвойката и други процедури.

Ремонт на газов котлон в София

 Ние сме газ сервиз за ремонт на газови уреди на място, предлагаме още монтаж на газови уреди, продажба и доставка на газови уреди, демонтаж и смяна на газови уреди. При нас може да поръчате ремонт и монтаж на:

  • газова фурна за вграждане

  • газова готварска печка

  • комбинирана готварска печка

  • газов котлон за вграждане

  • комбиниран плот за вграждане

  • газов бойлер

  • газов конвектор

  • газово котле

  • и други газови уреди като тостер на газ

 При извършване монтаж на газови уреди трябва да се спазят всички изисквания за безопасност при самият монтаж, което гарантира безаварийното използване на уреда.Винаги след монтаж на газов уред се извършва проверка за теч на газ и се пуска уреда пробно. Желателно е в помещенията където се монтират газови уреди да се монтира газ сигнализатор. Газ сигнализатора улавя изтичането на газ и произвежда светлинни и звукови индикации. Газ сигнализаторите може да се свържат към електромагнитен клапан, които да спира подаването на газ при изтичане и насищане на атмосферата в помещението до опасни нива.

Монтаж на газови котлони за вграждане на цени от 95 лв до 190 лв без ДДС.

 Газ сервиз София - монтаж на газови котлони, ремонт на газови котлони. Монтаж и ремонт на газови фурни, бойлери и печки.