Дежурен телефон: 0895 012345

Ремонт на газови бойлери в София

( Оценка 3.7 ) от ( 12 Оценки )

Ремонт на газови бойлери по домовете от професионален газ сервиз!

ремонт на газови бойлери Ние сме специализиран сервиз за ремонт на газови бойлери, газови котлони, фурни на газ и ток и газови отоплителни уреди в София и околните райони. Ние отстраняваме всякакви извънгаранционни повреди по газови бойлери в работно време, вече повече от 12 години. Предлагаме ремонти на всякакви бойлери: електрически обемни бойлери, електрически проточни бойлери, газови бойлери и комбинирани бойлери със серпентина. Извършваме ремонт и монтаж на бойлери от следните марки Stiebel Eltron, Gorenje, Tatramat, Bosh, Edesa, Матев, Сетльо Шишков, Дипломат, Елдом, Елдом Инвест, бойлери Атлантик, бойлери Теси и други марки бойлери.

Нашите сервизни инженери са висококвалифицирани и сертифицирани в работата си. Извършваме пълен набор от тестове и проверки. Всички използвани части отговарят на одобрените енергийни стандарти. Нашето гъвкаво работно време ви позволява да запазите час в удобно за вас време, дори и през почивните дни.

 При записване на час за ремонт на бойлер по домовете, вие си избирате удобно за вас време (ден и час) за посещение. Наш техник ви посещава и диагностицира проблема на бойлера ви. След направената диагностика вие получавате подробна информация за проблема, причината и цената на неговото отстраняване, както гаранцията за ремонта, използваните материали и резервни части.

 При висока сума за ремонт на съществуващият бойлер и желание от ваша страна за смяната му с нов, ние ви предлагаме безплатна доставка на нов бойлер. Осигуряваме демонтаж на старият бойлер и монтаж на новият бойлер, като при желание от ваша страна, извозваме старият бойлер от дома ви. Извършваме продажба, доставка и монтаж на бойлери от всички марки бойлери на нашият пазар, както и бойлери от неръждаема стомана.

 

 При нас може да поръчате и почистване на водосъдържател от колен камък, варовик и утайки. С цел икономия на енергия и улеснение на клиентите изработваме, доставяме и монтираме програматори за бойлери, които ви позволяват настройка на работата на бойлера, така както ви е удобно. С програматора винаги имате топла вода и в същото време икономисвате енергия.

 Газовите бойлери имат честа нужда от почистване и профилактика, поради ниското качество на природната газ и пропан бутана в България. За съжаление от некачествена газ се запушват и износват дюзи, кранчета и патрони. Ние предлагаме пълна профилактика, диагностика и ремонт на газови бойлери за София.

Цени за ремонт на газови бойлери:

 • Такса посещение на адрес – от ...58,00 лв

 • Такса диагностика на проблем – от ..28,00. лв ( заплаща се само при отказ на ремонт)

 • Такса профилактика и почистване – от ..88,00. лв отделно от такса посещение 

 • Ремонт на бойлер – според повредата и вида бойлер, цена на място след диагностика

 • Смяна на термопатрон – от ..118,70. лв

 • Смяна на термодвойка – от .92,33.. лв

 • Смяна на запалване – от ..72,00. лв

 • Смяна на кран – от ..120,00. лв

 • Смяна на дюза – от ...80,00 лв

 • Монтаж на газов бойлер – от .148,00.. лв

  направа на отвор в комин –от ...по уговорка  лв

 • демонтаж на газов бойлер – от ... 70,00 лв

Цените са без ДДС и включват само и единствено труд.

Цените на материалите НЕ са включени в обявените цени за ремонт на газови бойлери.