Дежурен телефон: 0895 012345

Ремонт на газови отоплителни печки

( Оценка 4.2 ) от ( 16 Оценки )

ремонт на газови отоплителни печки Сервиз за ремонт на газови уреди на супер цени

Газовите отоплителни печки имат високо КПД, бързо действие и са евтин начин за отопление. Тези техни свойства ги прави предпочитани за отопление на помещения, които се използват само през деня. При използване на газова отоплителна печка не се налага почистване при работа нито някакви специални условия. Подходящи са за всякакви помещения, дори и бани, но не е препоръчително използването им за спални помещения. Както всичко газовите печки се повреждат. Ние ви предлагаме ремонт на газови отоплителни печки от всички марки.

Ремонт на газови отоплителни печки от Газ Сервиз София

 Газова печка (отоплителна печка на газ) се използва сравнително често в помещения, където трябва да се затоплят бързо. Като всяка газова печка така и отоплителната има почти сходно устройство като готварската. Разликата е в подаването на газта и наличието на питите, които реално извършват затоплянето. Принципа на работа е еднакъв при всички отоплителни и готварски печки, както и защитите на печките. До ремонт на отоплителни газови печки се стига при проблем с паленето (не иска да запали) или пали, но не задържа и угасва.

 Друг често срещан проблем е миризмата на газ и счупени или напукани керамични плочи. Намирането на плочи е доста трудно и не винаги има налични за съответният модел.  Като цяло това са проблемите на всички отоплителни печки на газ. Често се повреждат термопатроните и термодвойките на новите печки предлагани на пазара, включително и газовите калорифери. 

 Естествено възможно е да има проблеми по превключващите кранове и степенните ключове или по маркуча и редуцир вентила на бутилката. При проблем с печката ви ние можем да осигурим диагностика и ремонт на газови печки по домовете или в нашата сервизна база.

Извършваме ремонт на газови отоплителни печки от следните марки:

  • Ремонт на газова отоплителна печка Bosh
  • Ремонт на газова отоплителна Дипломат
  • Ремонт на газова отоплителна Superser
  • Ремонт на газова отоплителна Теси
  • Ремонт на газова отоплителна печка Плам

 Газ сервиз София предлага ремонт на газови печки, ремонт на газови бойлери, фурни и други газови уреди. Извършваме продажба, доставка и монтаж на газови уреди с гаранция. За справки и заявки тел 0895 012345.