Дежурен телефон: 0895 012345

Газ сервиз

Доставка и монтаж на алуминиеви радиатори

( Оценка 3.7 ) от ( 3 Оценки )

Доставка и монтаж на радиатори за парно в София - безплатна доставка на радиатори

доставка и монтаж на радиатори Предлагаме продажба, доставка и монтаж на алуминиеви радиатори, чугунени радиатори и панелни радиатори за парно, както и лири за баня. Работим със всички марки и модели радиатори на различна височина и дължина. Разполагаме с чешки чугунени радиатори на склад. При закупуване на радиатори от нас получавате безплатна доставка до дома и евентуално извозване на старите радиатори. Доставката на радиатори е безплатна в рамките на град София.

 За да монтирате нови радиатори или да смените старите си радиатори са необходими не само радиаторите и парната инсталация. Трябват още куп материали, без които не е възможно да се извърши монтажа. При доставката на радиатори ние предлагаме доставка и на окомплектовката за радиаторите. Окомплектовката всъщност се нарича всичко необходимо за монтаж на радиатора. В окомплектовката се включват щепсели, тапи, преходи, удължители, термоглава, термовентил, спирателен кран, секретен кран, обезвъздушител, конзоли, подови планки, дюбели и други.

Доставка и монтаж на алуминиеви радиатори

 При нужда от нови радиатори, ние ще ви посетим на място, ще ви консултираме относно вида на радиаторите, цени на радиатори, необходима мощност на радиатора, размери на радиатора, ще ви разясним начина на монтаж и всичко необходимо. Можете да поръчате майстор за монтаж на радиатор по всяко време на годината, включително и в отоплителния сезон за изчисляване на радиатори. 

 Предлагаме доставка и монтаж на алуминиеви радиатори, чугунени радиатори и панелни радиатори, както и вертикални радиатори. Монтираме радиатори към централен ТЕЦ и локално парно. Като професионален сервиз за ремонт на радиатори извършваме още

 • Ремонт на радиатори – при ремонт на радиатори се има предвид отстраняване на течове, смяна на ребра, смяна на обезвъздушители, смяна на вентили и спирателни кранове.

 • Монтаж на радиатори

 • Смяна на радиатори

 • Доставка на радиатори

 • Продажба на радиатори

 • Затапване на радиатори

 • Преместване на радиатори

 • Монтаж на радиатор на гипсокартон
 • Извозване на стари радиатори

Цени за монтаж на панелен радиатор отг 72,00 лв - - - - - 

 

Цени за ремонт и монтаж на радиатори  вижте в сайта или направете справка на тел 0895 012345. 

 
 

Ремонт на радиатори София

( Оценка 3.8 ) от ( 4 Оценки )

Ремонт на радиатори на ниска цена

ремонт на радиатори Радиаторите биват два основни вида спрямо начина на монтаж: вертикални радиатори и хоризонтални радиатори. По материала на изработка на радиаторите се разделят на три групи: чугунени радиатори, алуминиеви радиатори и стоманени радиатори, които са известни като панелни радиатори. Ние извършваме ремонт на радиатори в София и околността на супер цени.

Кога се налага ремонт на радиатори?

 Радиаторите са уреди, работещи под налягане. Налягането и водата в тях оказват своите механични и химични реакции, които рано или късно създават язви по материала. Самите радиатори (при чугунени и алуминиеви) има съединителни муфи и гарнитури между отделните глидери. Казано по друг начин, една от повредите на радиаторите са течове – теч от радиатора, най-вече теч от алуминиев радиатор. Повредите на радиаторите не се изчерпват с пробив и течове.

 Понякога се повреждат вентили, кранове, обезвъздушители или не рядко пропадане на радиатора или излизане на тръбите (особено при алуминиевите тръби). Всички тези повреди изискват ремонт. Ремонт на радиатори обаче при течове не всеки път е възможен. При теч на радиатор от панелен радиатор се налага смяна на самият радиатор. При теч от съединенията между ребрата на радиатора се налага демонтаж на целият радиатор и неговото разглобяване. Уточнява се причината за теча –шупла или амортизирана гарнитура. При възможност се монтират нови гарнитури и снаждащи елементи, които отстраняват теча.

 При старите чугунени радиатори,  процедурата е много трудна, а понякога дори невъзможна. Ремонта на стари чугунени радиатори понякога е по-скъп от самата смяна с нов радиатор. Старите връзки между ребрата са корозирали, слоя боя върху радиатора затруднява отделянето им, а отделно снадките между ребрата са ръждясали понеже са стоманени. При опит да разглобите такъв радиатор или не успявате да помръднете резбата или тя се къса и се чупи, което означава пълна щета на даденият радиатор.

Ремонт парно София, монтаж на радиатори на супер цени

 Ние предлагаме посещение на адрес и ремонт на радиатори. Извършваме ремонт на алуминиеви радиатори, панелни радиатори, чугунени радиатори и смяна на лири за баня. При нужда от смяна на радиатори осигуряваме извозване на старите радиатори и доставка на новите радиатори. Предлагаме отстраняване на теч от радиатори, смяна на вентил, смяна на термоглава, смяна на спирателен кран, монтаж на секретен кран, смяна на обезвъздушител, смяна на ребра на радиатори и други услуги, като затапване на радиатори, обезвъздушаване на парна инсталация и профилактика на парно.

 Смяна на радиатор за парно цена от ... лв в зависимост от необходимите работи и големината на радиатора. Ремонт на радиатори, Монтаж на радиатори. Продажба и монтаж на радиатори, панелни и алуминиеви радиатори. Демонтаж на стари чугунени радиатори. Затпване на радиатори при отказ от топлофикция.

Работим на територията на София и района. 

Затапванена радиатори и отказ от топлофикация.

Затапване на радиатори - ВиК ремонти

( Оценка 4.0 ) от ( 4 Оценки )

затапване на радиаториДемонтаж на радиатори, отказ от парно

 Затапване на радиатори напоследък е все по-търсена услуга поради високите сметки за отопление.

 Повече от 90% от домакинствата, отопляващи се на парно използват услугите на Топлофикация, т.е имат централно топлоподаване и едва 10% от общият брой са с локално парно отопление на газ, ток, дърва или друг източник. За всички ползващи услугите на топлофикация е известно, че не навсякъде сметките са справедливо изчислени. Високите сметки за парно принуждават част от клиентите на централното топлоподаване да се откажат, като търсят алтернативни методи за отопление на ток, газ или твърдо гориво.

Затапване на радиатори

 Отказването от топлофикация се извършва, чрез демонтаж и затапване на радиатори. Затапване на радиатори се извършва от специализирани фирми, които се ангажират с източване на абонатаната ( при липса на кранове или желание за скъсяване на тръбите), пълнене на абонатната станция, демонтаж на радиаторите, рязане на тръби електрически трион, навиване на резби и затапване на тръбите с тапи или заварка. За да извършите затапване на радиаторите по правилата, то трябва да започнете от подаване на сигнал до топло отчетното дружество. Първо се свързвате с топлиният счетоводител и тогава в Топлофикация. 

 Информирате ги, че се отказвате от услугата, като от там ви дават наставления за срока и начина на погасяване на задълженията, отчитане на изразходеното и пломбиране на тръбите. След това се свързвате с нас или друга фирма, която извършва самият демонтаж на радиаторите и затапване на радиаторите, като с това приключва подаването на топлото към вашите радиатори. Някои клиенти се презапасявате, като при демонтажа на радиаторите поканят съсед или домоуправителя и създават протокол. Протокола служи за доказване на демонтажа пред съседите и общата собственост.

Премахване на радиатори топлофикация 

 

Важно: при демонтаж и затапване на радиатори се налага спиране на топлоподаването по вертикалният щранг. Желателно е да огласите информацията за ремонта ( ден и час), като всички кранове на радиаторите трябва да останат отворени. За да се работи по демонтаж на радиаторите трябва да има осигурен достъп до абонатната станция.

 Ние предлагаме демонтаж и затапване на алуминиеви радиатори, чугунени радиатори и панелни радиатори. Извършваме също демонтаж на лири за баня, ремонт на тръби на парно, както и откриване на теч от парно. Разполагаме с обучен екип и професионална апаратура за откриване на течове и отстраняване на течове от парни инсталации.

 Цени за демонтаж и затапване на радиатори от 52 лв/бр до 148 лв/бр в зависимост от големината и типа на радиатора. Извършваме демонтаж и затапване на чугунени радиатори, алуминиеви радиатори, панелни радиатори и лири за баня. Затапването на радиатора не включва обслужване на абонатнтата станция, заварки или навиване на резби - това е преработка на тръби. Затапване е при навиване на тапи при съществващи резби. 

 Доставка и монтаж на радиатори за парно София. Продажба и монтаж на радиатори за София и околните райони. Отказ от парно затапване на радиатори София. Доставка и монтаж на радиатори. Демонтаж и извозване на радиатори.

Монтаж на радиатори за парно цени от 92,00 лв до .....

Монтаж на радиатори София

( Оценка 3.0 ) от ( 2 Оценки )

монтаж на радиатори Монтаж на радиатори за парно - ВиК услуги

 Голяма част от домакинствата в големите български градове се отопляват с централно или локално парно. Парното може да бъде захранвано от централно топлоподаване (ТЕЦ) или локално парно от камина, котле или термопомпа. Водата затоплена от топлоизточника на парната инсталация преминава през радиаторите. За да се възползвате от отоплението с радиатори, е нужно да се извърши монтаж на радиатори.

 Радиаторите извършват топлобмена, като затопля помещенията в които са монтирани радиаторите. Монтаж на радиатори се извършва под прозорците на помещението. Към радиаторите има подаваща тръба и връщаща тръба от парната инсталация. Какво представляват радиаторите?

Монтаж на радиатори 

 Радиаторите са отоплителни тела, които могат да бъдат изработени от различни материали. Произвеждат се алуминиеви радиатори, чугунени радиатори, панелни или стоманени радиатори. Радиатора има обем, които се изпълва с топла вода. В зависимост от материала на радиаторите, обема на водата, дебита на топлата вода и оребренията по релефа определят излъчващата мощност на уреда.

 За да контролирате отоплителният процес радиатора е снабден с кранове или термовентили в зависимост от нуждите. Целта на крана или вентила е да коригира дебита на топлата вода, която преминава през радиатора, а от там и количеството на излъчваната топлина. Парната инсталация е затворена система, което означава, че въздуха в нея трябва да бъде прогонен. За целта се инсталират обезвъздушители. Обезвъздушителите могат да бъдат ръчни или автоматични, като масово се предпочитат ръчните.

 Алуминиеви радиатори. Панелни радиатори. Монтаж на радиатор върху гипсокартон

 Монтаж на радиатори се извършва, чрез закрепване към стената или пода в зависимост от предпочитанията и възможностите. Понякога има стени от гипсокартон или тънки стени, които не могат да носят тежестта на радиаторите, се налага монтаж към пода. Радиаторите се свързват към тръбите на парното, като предварително се окомплектоват с нужните фитинги и атрибути. Радиатора може да се окачи на куки за монтаж на радиатори и да се инсталира върху подови стойки. В единият и другият вариант трябва да се нивелира радиатора с правилен лек наклон по посока обезвъздушителя или към подаващата тръба, ако няма обезвъздушителен вентил.

 Ние предлагаме смяна на радиатори, ремонт на радиатори, доставка и монтаж на радиатори, продажба на радиатори и лири за баня. Извършваме също затапване на радиатори при клиенти на Топлофикация, които се отказват от услугата.

Продажба и монтаж на радиатори

 При закупуване на радиатори и поръчка на монтаж при нас, вие получавате безплатна доставка на радиаторите, както и извозване на старите ви радиатори.

 За да се извърши смяна на радиатори, монтаж на радиатори, затапване на радиатори или ремонт на радиатори трябва радиаторите да бъдат източени и да се прекрати циркулацията и налягането към радиатора. За да се извърши тази операция има няколко варианта: източване на абонатната станция (при централно топлоподаване), спиране на локалното парно или кръга на конкретният радиатор или замразяване на подаващата и изходящата тръби на даденият радиатор.

Ние извършваме комплексни услуги по доставка и монтаж на радиатори с гаранция от 24 месеца

Монтаж на панелен радиатор цена от 72,00 лв

Доставка и монтаж на радиатори. Продажба и монтаж на алуминиеви радиатори, панелни радиатори и демонтаж на стари радиатори.

 

 

 

Вертикални радиатори

( Оценка 4.3 ) от ( 9 Оценки )

 Вертикалнивертикални радиатори радиатори за парно се наричат още прави радиатори или високи радиатори за парно с височина  над 800 мм. Предлагат се алуминиеви вертикални радиатори и панелни високи радиатори. Чугунени от този тип не сее срещат, освен при изготвяне по поръчка. Радиатори вертикални не пропъръчваме, освен в краен случай.

Вертикални алуминиеви радиатори 

 Прието е радиатори над Н800 мм да се наричат вертикални радиатори. Те са по-рядко търсени, по-скъпи са и се намират доста по-трудно на пазара. Напоследък имат и ново име – дизайнерски радиатори. Високите радиатори не предлагат много богат избор на марки и модели. На нашият пазар има предимно алуминиеви високи радиатори с височина до Н 230, като на максимална височина могат да се доставят само по поръчка. Панелни вертикални радиатори и чугунени вертикални радиатори няма и не се предлагат.

Вертикални радиатори цени 

 Клиента се интересува най-вече от цената на радиаторите и тяхното качество. За да се определи обаче цената е необходимо да се уточни точната височина, начина на захранване на радиатора и броя на ребрата. Естествено много важно е вида и марката на вертикалните радиатори. Пазара предлага испански, италиански, турски и руски радиатори за парно. Напоследък също чешки и сръбски. Естествено цената определя качеството и дизайна. Има така наречени дизайнерски вертикални радиатори, които за съжаление наистина са дизайнерски и по-малко радиатори, но за сметка на това са вертикални! Този тип вертикални радиатори не го препоръчваме на клиентите си.

Монтаж на радиатори за парно 

 Монтаж на вертикални радиатори се извършва, както споменахме по-горе доста трудно. Височината на радиатора изисква монтаж от двама души. Важното при монтажа е да се спази наклона на радиатора, но понеже височината на радиатора е доста висока, то трябва да се внимава, да не изглежда прекалено крив. При по-големи височини, наклоните са по очевидни. Ние предлагаме:

 • доставка и монтаж на радиатори
 • продажба и монтаж на радиатори
 • затапване на радиатори
 • демонтаж на радиатори
 • ремонт на радиатори
 • подмяна на радиатори
 • преместване на радиатори
 • почистване на радиатори
 • добавяне на глидери към радиатори
 • обезвъздушаване на радиатори
 • други услуги с радиатори.

Извършваме още  безплатна доставка на алуминиеви радиатори, панелни радиатори, чугунени радиатори и лири за баня. Разполагаме с всички видове и модели радиатори на всички турски и италиански производители.  Извършваме предварителен оглед с цел изчисляване на необходимата мощност и тип на радиаторите. Цени за монтаж на радиатори може да видите по-долу в линка.

 Цени за услуги от avariq.com.

Цена за посещение на адрес от 58,00 лв.