Дежурен телефон: 0895 012345

Преработка на стълбищно осветление в София

( Оценка 3.1 ) от ( 9 Оценки )

преработка стълбищно осветление Преработка стълбищно осветление на сгради

Преработка на стълбищно осветление се налага при смяна на начина на работа на електрическата инсталация на осветлението. При стандартната схема на стълбищно осветление се използват лихт бутони, реле за време и фотоклетка (фотоклетката не е задължителна).

 При стълбищно осветление с датчици за движение няма лихт бутони и реле за време. Тези различия в начина на работа на различните схеми, налагат промяна в ел схема при смяна на начина на работа на стълбищното осветление. Напоследък все по-често се преминава към осветление с датчици за движение и фотоклетка, поради икономия и по-ниски експлотационни разходи. Датчика за движение се нарича още сензир за движение.

 Самата преработка на стълбищното осветление не е свързана с къртене и разбиване. За промяната на принципа на работа се използват ревизионните отвори и се преработват съществуващите електрически връзки, като не се налага подмяна на кабели и предпазители.

Ремонт на стълбищно осветление на топ цена

 На мястото на старите осветителни тела, които най-често са плафони се монтират нови плафониери, които могат да са с датчик за движение и без датчик за движение, като при тези които са без се налага монтиране на датчик до лампите.

 Най-предпочитани са новите плафони с вградени реле за време и датчик за движение. Ние предлагаме доставка и монтаж на плафони с датчик за движение, като извършваме преработка на стълбищно осветление. Избора на типа плафон, марката на плафона определят крайната цена за извършване на услугата по преработката на осветлението. Етапите по преработката са следните:

извършва се демонтаж на старите плафони, монтират се новите плафони, настройват се за време на работа и осветеност, монтират се улуктрическите крушки, преработва се електрическата инсталация, като се елееминират бутоните и релето за време ( стълбищният автомат ) и се тества системата под напрежение.  Цените варират от 32 лв за брой до 49 лв за брой в зависимост от качеството на плафониерите. Цените са с включени материали.

 Преработката на стълбищното осветление за един вход до 50 апартамента, отнема приблизително един работен ден. Препоръчваме ви преработка на стълбищно осветление да се извършва от професионален електротехник или специализирани фирми.

 Преработка на стълбищно осветление от стълбищен автомат с датчик за движение и фотоклетка. Стълбищно лед осветление.

Изграждане на икономично стълбищно осветление 0895 012 345