Дежурен телефон: 0895 012345

Отпушване на водосточни тръби

( Оценка 3.7 ) от ( 3 Оценки )

отпушване на водосточни тръби  Отпушване на водосточни тръби на сгради с професионална апаратура от опитни алпинисти. Водостоците са вертикални тръби с диаметър ф 90, ф 100 или ф 130 мм. Водостоците се изработват от ламарина, PVC или мед. Най-разпространени са ламаринените или стоманените водостоци с диаметър на тръбата ф 100мм.

 Някои водостоци преминават външно по фасадата на сградата, други преминават през самата сграда, а не са рядко скучайте на водостоци през терасите, където обират водата и от терасите и балконите. Напоследък в новите сгради се използват пластмасови безшевни тръби. Водостоците служат за отводняване на покриви. Всички покриви, скатни покриви, равни покриви или куполни покриви имат система за отвеждане на водата.

Отпушване на водосточни тръби 

 Дъждовната вода от покрива се стича към канализацията по водосточни тръби. Водосточните тръби, както всички останали тръби се запушват. Причините за запушване на водосточните тръби са най-различни, като основната е попадането на разнообразни отпадъци от покрива или неправилно сглобени водосточни тръби. Човек, които не се е качвал на покрив, може да се зачуди какви отпадъци има на покрива, което е напълно нормално.

 Виждали найлонови пликове, хартиени пликове, пера от птици, умрели птици, клечки от гнезда на птици, черупки от яйца,листа, мъх, части от керемиди, части от тухли, вар от подмазване на капаците на покрива, камъчета отронени от стени, треви, корени, които са поникнали по покрива или са донесени от птиците и още много други. Всичко изброено до тук попада рано или късно във водостока и причинява запушване на водосточната тръба. Ние предлагаме отпушване на водостоци за София и страната.

 Използваме професионална техника за отпушване на водосточни тръби, без значение от типа на покрива, вида на тръбите и техният диаметър. Разполагаме с обучени професионални алпинисти за височинна работа и отпушване на водосточни тръби на високи сгради. Отпушване на водосточна тръба по алпийски способ или с вишка в зависимост от условията!

Отпушване на водосточни тръби, ВиК услуги, почистване на улуци, отпушване на канали и тоалетни.

Денонощен водопроводчик за аварийни ВиК услуги София 0895 012345.