Дежурен телефон: 0895 012345

Отпушване на душ кабина в София

( Оценка 3.6 ) от ( 5 Оценки )

отпушване на душ кабинаЗапушена душ кабина - отпушване на ниска цена

Отпушване на душ кабина се извършва много трудно, поради наличието на душ корито. Душ кабината се отводнява с помощта на сифон, които е разположен в най-ниската част на душ коритото. Сифона е свързан към канализацията чрез мека връзка. Душ кабината се запушва поради наслагване на косми и отлагания в меката връзка.

 Отпушване на душ кабина може да се извърши, като се отпуши тапата в меката връзка. Има много случай на канали с малък наклон или обратен такъв и при наличие на такива канали се получава запушване и на самият канал на душ кабината. За да отпушите душ кабина със запушена мека връзка или да отпушите канала на душ кабината имате два варианта.

Отпушване на душ кабина от водопроводчик

 Първи вариант е отпушване с препарати и алтернативни методи за отпушване, без механична намеса. Това е отпушване със сода, отпушване с химични препарати, отпушване с кола, отпушване с лимонтозо и други подобни. Ако този тип методи, не доведе до реални резултати трябва да се опита вторият вариант – отпушване на душ кабина с вакуум. При запушени меки връзки на душ кабината , вакуума дава резултата, но при запушен канал няма да доведе до нищо съществено в състоянието на отичането.

 Ако до тук описаните методи за отпушване не водят до успех, то трябва да се извърши демонтаж на цялата душ кабина или само на душ коритото, в зависимост от модела и начина на монтаж и да се извърши смяна на меката връзка или отпушване на канала, според проблема. След отстраняване на проблема се преминава към обратното монтиране на душ коритото и душ кабината.

 Тук трябва да отворим скоба, че отпушване на душ кабина със спирала или тел, не е възможно и има опасност от пробиване на меката връзка, което ще доведе до теч на вода под коритото на кабината.

 Ние предлагаме отпушване на душ кабина, монтаж на душ кабина, демонтаж на душ кабина, смяна на душ корито, смяна на меката връзка, отпушване на тоалетна и мивки.

Отпушване на душ кабина, ВиК услуги от водопроводчик София. Отпушване на канали, мивки, сифони, тоалетни, шахти и улуци 0895 012345.