Дежурен телефон: 0895 012345

Отпушване на тоалетни

( Оценка 5.0 ) от ( 2 Оценки )

отпушване на тоалетниОтпушване на тоалетни не е нещо неестествено. Тоалетните се запушват от попаднали в тях отпадъци, най-вече водонеразтворими отпадъци, като найлон, мокри кърпи, пластмасови дръжки или кошничката на освежителя. Попадналите отпадъци се натрупват по извивките на маншони и тръби, както и в самият канал на тоалетната чиния и причиняват първоначално по-слабо отичане и вдигане на нивото на водата в тоалетната, докато се запуши изцяло.

Отпушване на тоалетни

Отпушване на тоалетни чинии, които са със слабо отичане се отпушват по-трудно от напълно запушените тоалетни. Отпушването на тоалетните се извършва с различни професионални инструменти. Един от инструментите който се използва е вакуум, но професионален. Друг инструмент е ръчната пружина, снабдена със специална ръкохватка и накрайник за проникване в S-образната форма на канала на тоалетната.

При по-сериозни запушвания и наслагвания се налага демонтиране на тоалетната чиния и отпушване на тоалетната чиния с ръка от страна на изхода. Такъв тип отпушване се налага, също при заседнал предмет, през които пружината преминава и избутва наслагванията, но след известно време запушването пак се появява. Въпрос на време е да се натрупат отпадъци и тоалетна хартия около предмета и да спре отичането.

Отпушване на тоалетна цена 

При забавяне на отичането на водата в тоалетната ви има проблем. Ние ви съветваме да се опитате да отпушите тоалетната си, преди да се е запушила напълно в най-неблагоприятният момент. Не изхвърляйте отпадъци в тоалетната и при случайно попадане на предмет в тоалетната, не го набутвайте навътре с четката. Вземете ръкавици и и извадете падналият предмет, в противен случай може да ви предизвиква периодични запушвания инеприятности.

Ние предлагаме отпушване на тоалетни, отпушване на тръби, отпушване на канали, отпушване на водостоци и други. Извършваме аварийно отпушване на тоалетни и канали за София на цена от 45 лв без ДДС. Цени за ВиК услуги.