Дежурен телефон: 0895 012345

Отпушване на тоалетни от водопроводчик

( Оценка 4.2 ) от ( 5 Оценки )

отпушване на тоалетни

Oтпушване на тоалетна в София. Водопроводни услуги

 Отпушване на тоалетни не е нещо неестествено. Тоалетните се запушват от попаднали в тях отпадъци, най-вече водонеразтворими отпадъци, като найлон, мокри кърпи, пластмасови дръжки или кошничката на освежителя. Попадналите отпадъци се натрупват по извивките на маншони и тръби, както и в самият канал на тоалетната чиния и причиняват първоначално по-слабо отичане и вдигане на нивото на водата в тоалетната, докато се запуши изцяло.

Отпушване на тоалетни - бързо и качествено

 Отпушване на тоалетни чинии, които са със слабо отичане се отпушват по-трудно от напълно запушените тоалетни. Отпушването на тоалетните се извършва с различни професионални инструменти. Един от инструментите който се използва е вакуум, но професионален. Друг инструмент е ръчната пружина, снабдена със специална ръкохватка и накрайник за проникване в S-образната форма на канала на тоалетната.

 При по-сериозни запушвания и наслагвания се налага демонтиране на тоалетната чиния и отпушване на тоалетната чиния с ръка от страна на изхода. Такъв тип отпушване се налага, също при заседнал предмет, през които пружината преминава и избутва наслагванията, но след известно време запушването пак се появява. Въпрос на време е да се натрупат отпадъци и тоалетна хартия около предмета и да спре отичането. Веднъж образувана подобна тапа се отстранява много трудно. Понякога и невъзможно и дори налага смяна на тоалетната чиния. 

Отпушване на тоалетна цена 

 При забавяне на отичането на водата в тоалетната ви има проблем. Ние ви съветваме да се опитате да отпушите тоалетната си, преди да се е запушила напълно в най-неблагоприятният момент. Не изхвърляйте отпадъци в тоалетната и при случайно попадане на предмет в тоалетната, не го набутвайте навътре с четката. Вземете ръкавици и и извадете падналият предмет, в противен случай може да ви предизвиква периодични запушвания инеприятности.

 Ние предлагаме отпушване на тоалетни, отпушване на тръби, отпушване на канали, отпушване на водостоци и други. Извършваме аварийно отпушване на тоалетни и канали за София на цена от 75 лв без ДДС. Цени за ВиК услуги.

 Денонощно отпушване на тоалетни София, отпушване на тоалетна цена от 75,00 лв. ВиК Услуги от водопроводчик София.