Дежурен телефон: 0895 012345

Ремонт на батерия за баня

( Оценка 3.0 ) от ( 2 Оценки )

ремонт на батерия за баняСмесителна батерия за баня - ВиК ремонти София

Ремонт на батерия за баня се извършва на качествени смесители за монтаж на сетна и стоящи смесители. Смесителите и батериите в баните и кухните са най-използваните елементи във всяко жилище.

Ремонт на батерия за баня на ниска цена

 Смесителните батерии се повреждат, както всичко останало. Естествено качеството на батерията определя и нейният експлоатационен период. Колкото е по-качествена, с качествен монтаж, толкова по-дълго ще работи без нужда от ремонт. Все пак рано или късно се стига до ремонт на батерията ви. При ремонт на батерия за баня се налага спиране на водоподаването в жилището, демонтаж на смесителя и неговото разглобяване.

 При ремонт на батерии и смесители се сменят главно патроните ( главите ), като вече се използват керамични такива вместо патрони с гумени уплътнения, сменят се ръкохватките, фйлтъра за едри частици, както и лебедките на батериите. Понякога но много рядко се налага подмяна на щуцери и гумени уплътнения. Препоръчваме използване на уплътнения и гарнитури от клингерит.

Монтаж на батерии и смесители от опитен водопроводчик

 Батерията за баня се състои от метално тяло-основа, ръкохватки в зависимост от дизайна, лебедка или така нареченият чучур, гумени уплътнения и евентуално филтър за твърдите частици. Най-поврежданият елемент в батерията са главите на батерията и гумените уплътнения към щуцерите. Гумените уплътнения се повреждат с течение на времето, а главата на батерията от многократното използване. Съвременните батерии са с керамични глави. Все по-често навлизат и набират популярност смесителни батерии с една глава и една ръкохватка.

 Ние предлагаме доставка на нови смесителни батерии за кухня и баня, доставка на душ батирии, ремонт и монтаж на смесителни батирии, както и смяна на смесителни батерии.

Ремонт на батерия за баня от стоящ тип и стенен тип на цени от 77 лв. Предлагаме професионнални ВиК услуги за :

 • ремонт на батерия за мивка
 • монтаж на смесител за душ
 • монтаж на стоящ смесител
 • монтаж на стенен смесител
 • монтаж на вградена батерия
 • монтаж на стояща батерия
 • монтаж на батурия за мивка
 • монтажа на батерия за кухня

Денонощен водопроводчик за София. Монтаж на смесителна батерия от 72,00 лв ----

Водопроводчик София за ремонт на батерия за баня, ремонт на батерия за мивка и аварийни ВиК услуги. Смяна на смесител. Откриване на скрит теч от баня 0895 012345.

Водопроводчик София

( Оценка 4.6 ) от ( 5 Оценки )

Водопроводчик софияяВиК услуги от добър водопроводчик - денонощно

Водопроводчик София 24/7. Това е много стара професия и напоследък все по-търсена. За някои водопроводчика е синоним на мръсен и изцапан с мъж, които завива тръби и ремонтира течове. В някои страни, обаче водопроводчика е тачена и уважавана професия. В работата на водопроводчика влизат много задължения. Водопроводчика трябва да инсталира водопроводни тръби, тръби за парно, тръби за канали, да открива течове, да отстранява аварии, както и не на последно място да отпушва канали, тоалетни и мивки.

 Естествено водопроводчика трябва да умее да монтира мивки, сифони, вани, душ кабини, меки връзки, водомери, тоалетни чинии, тоалетни казанчета и още много други. Както сами се досещате, водопроводчика трябва да е талантлив човек с много опит и практика.

 Ние сме професионални водопроводчици и предлагаме ВиК услуги от опитен водопроводчик София:

 ВиК ремонти и отстраняване на ВиК аварии всеки ден, включително и през нощта. Какво предлагаме ние?

Добър водопроводчик София 

Извършваме следните водопроводни услуги:

 • Отпушване на канали

 • Отпушване на тоалетни

 • Отпушване на мивки

 • Отпушване на сифони

 • Отпушване на воронки

 • Отпушване на водостоци

 • Отпушване на шахти

 • Почистване на шахти

 • Откриване на течове

 • Монтаж на тоалетни

 • Монтаж на тоалетни казанчета

 • Монтаж на смесители

 • Монтаж на мивки

 • Монтаж на душ кабини

 • Монтаж на вани

 • Монтаж на сифони

 • Монтаж на перални, съдомиялни

 • Монтаж на бойлери

 • Ремонт на бойлери

 • Ремонт на тоалетни

 • Ремонт на тоалетно казанче

 • Смяна на мека връзка

 • Смяна на спирателен кран

 • Смяна на тръби

 • Смяна на водомери

Аварийни ВиК услуги София на ниски цени

 Ние сме се специализирали и в една ниша, която е доста особена и трудна – откриване на скрити течове и отстраняване на течове. Откриваме течове от водопровод, теч от канал, теч от тераси, теч от съседи, теч от покриви, теч от бани и други видове течове на вода. Ние откриваме течове с професионална апаратура на марката Flir.- термокамера и влагомери. При откриване на теч от нас, предлагаме на клиента и отстраняването на теча с предваретелно изготвена оферта и гаранция при ремонта. 

Професионален термограф за намиране на скрит теч от 148,00 лева без ДДС. 

Спешни и качествени аварийни ВиК услуги на ниски цени.

 

-водопроводчик софия център 

-водопроводчик софия люлин 

-водопроводчик софия красно село 

-водопроводчик софия младост

 

Цени за водопроводни и ВиК услуги. Цените са ориентировъчни и подлежат на уточняване и корекцияя в зависимост от сложността на работата и специфичните особености на всеки обект. 

Бойлери Аталантик цени

( Оценка 4.5 ) от ( 8 Оценки )

Бойлер Аталантик Avariq.com предлага на своите клиенти обемни бойлери Атлантик цени на доставчик.

Бойлери Атлантик цени от ... лв

 Бойлерите Атлантиик са произведени във Франция и са със стандартна гаранция: за бойлерии със сух керамичен нагревател - 7 или 8 години и за мокър меден нагревател - 5 или  6 години.

 Гаранцията на електроуреда е пълна и покрива както електрическата част/нагревател, термарегулатор, термостат, ел.ключ, кабели и др. защити/ така и водосъдържателя. Бойлерите Атлантик са весоко енергоспестяващ клас и със специална термоизолация. 

 Avariq.com разполага на склад със всички модели на бойлери Атлантик. Фирмата предлага безплатна доставка на бойлера при покупка от нас и 10 % отстъпка при монтажа.

 Практиката е показала че около 75 % от клиентите искат да се отърват от старият си бойлер и за тяхно удобство ние предлагаме извозване на старият бойлер при желание от страна на клиента. 

 Фирмата предлага, монтира, демонтира и отремонтира хоризонтални, вертикални обемни бойлери за монтаж на стена от 30 литра до 150 литра и подовостооящи бойлери до 300 литра. Предлагаме и монтираме и термопомпени бойлери. 

 При необходимост от ремонт или доставка и монтаж на нов бойлер или просто искате повече информация може да се обърнете на денонощните телефони за обслужване на клиенти.

Бойлери Атлантик производител

 Бойлери Атлантик са конкурентни не само с качеството си но и с ниските и приемливи цени.

Цените на бойлерите Атлантик са приемливи и поносими от българскит потребител а качеството на ел.уреда съперничи с немското качество.

Цените за бойлер варират от 191,90 лв за 80 литров бойлер с 5 годишна гаранция.

Бойлер 80 литра със сух керамичен нагревател варира на цени от ... лв до ... лв и 8 годишна гаранция.

 Avariq.com разполага на склад със всички модели на бойлери Атлантик. Фирмата предлага безплатна доставка на бойлера при покупка от нас и 10 % отстъпка при монтажа.

 Практиката е показала че около 75 % от клиентите искат да се отърват от старият си бойлер и за тяхно удобство ние предлагаме извозване на старият бойлер при желание от страна на клиента.

Бойлери Атлантик със сух нагревател


 Предлагаме бойлери Атлантик със сух нагревател с гаранция от 7 години. Гаранцията е пълна! За повече информация, се свържете с нас, на посочените телефони или разгледайте каталога с Цени за нови бойлери Атлантик. Извършваме продажба и доставка на бойлери на обявените в каталога цени, като доставката за София е безплатна, а монтажа с намаление, при закупен от нас бойлер.

 Елвидом предлага безплатна доставка и монтаж на следните марки бойлери: Атлантик, Дипломат, Теси и Елдом инвест.

Електро и ВиК услуги от професионалисти с гаранция. 

Отпушване на канал в София

( Оценка 4.0 ) от ( 5 Оценки )

Отпушване на канал от водопроводчик. Отстраняване на аварии по запушен канал.

отпушване на канал Всеки поне веднъж е имал запушен канал в дома или на работното си място. Сблъскалите се с този проблем са наясно, че отпушването е неприятно и не много лесна задача. Някои от нас, при запушен канал търсят варианти за самостоятелно отпушване на канал с домашни средства, а други директно търсят професионални фирми за отпушване на канали. Причините за запушване на канал са много и могат да бъдат много разнообразни, като имайте предвид, че основната причина за запушване е обратен наклон или недостатъчен наклон, съчетан с дълъг път и много ъгли и завой. Най-често се запушва канала на мивката, канала на ваната, канала на душ кабината и тоалетната.

Фирмите за отпушване на канали използват три основни начина за отпушване на канали в зависимост от типа на запушването, вида и диаметъра на тръбата, както и дължината на отсечката.

 

 • Отпушване с вода под налягане - използва се при диаметър на тръбите над ф 110 мм

 • Отпушване с пружина или спирала, наречено още машинно отпушване - доста ефективени лесен метод, но и скъп

 • Отпушване с професионален мощен вакум - намира приложене за сифони, мивки, тоалетни и тръби с диаметър под ф 110 мм.

ВАЖНО:

 Профилактика на канал е най-сигурният начин за поддържане на изрядни канали и да нямате неприятности с отпушване на канали и връщане на вода.

Отпушване на канал на ниска цена

 На ентусиастите да опитат да отпушат сами запушеният канал препоръчваме следните методи за отпушване на канал.

 • Отпушване на канал със сода за готвене смесена с оцет и топла вода. Химичната реакция от сместа с топлата вода създава реакция, която може да отпуши сравнително леки запушвания. Въпросният метод не е подходящ при по-сериозни запушвания. За целта отворете пакетчето със сода, изсипете го в отвора на канала, като количеството трябва да е поне 50-100 грама. След това вземете оцет и налейте в канала, докато се напълни. Оставете да подейства 5-10 минути, като през това време пригответе 200-300 грама вряла вода. След като сте изчакали, може да залеете с вряла вода. Метода ще подейства само при по-слаби запушвания или забавено отичане. Метода е напълно безопасен и безвреден.

 • Метода за отпушване на канал с кола е несериозен, въпреки че е нашумял и много популярен.

 • Отпушване на канал с домашен вакуум или така наречено бутало е най-ефективният метод в домашни условия. Отпушването на канал с вакуум, може да се практикува за всякакъв вид канали в зависимост от диаметъра на отвора на канала (сифон на мивка, сифон на душ кабина, подов сифон и други) до тоалетни. При отпушване на канал са вакуум трябва да натиснете и след това да издърпате рязко, като внимавате да не се напръскате с мръсотия от канала. Метода работи 100% ефективно и безотказно, като разбутва и размества всичко в канала и по този начин отпушва.

 • Отпушване на канал с тел или спирала. Метода е доста мръсен и не винаги успешен. Не го препоръчваме, освен в краен случай

ВиК услуги от водопроводчик - дежурен водопроводчик за София

 Ако до тук изброените методи не са ви угодни и сте решили да не отпушвате канала сами, то се обърнете към професионалисти в бранша.

 Денонощен водопроводчик София за отпушване на канал, отпушване на тоалетни, мивки, откриване на теч
и аварийни ВиК услуги.

Отпушване на канали цени от 75,00 лв. 

Ремонт на тоалетно казанче

( Оценка 5.0 ) от ( 3 Оценки )

 Avariq.com е подходящото място, където бихте могли да откриете професионални услуги по ремонт на тоалетно казанче, поправка и подмяна на тоалетни чинии, монтаж на тоалетно казанче и смяна казанчета. Предлагаме също монтаж на смесители за мивки и кухни и монтаж  на душ батерии. За да бъде вашата баня в перфектно състояние без опасност от влага и мухъл, е необходимо да потърсите помощ от водопроводчиците ни. Ние извършваме перфектно машинно отпушване на канали, подмяна на моноблок, поправка на сифони, меки връзки и отводняване.

Прочети още...

Кухненски бойлери

( Оценка 5.0 ) от ( 2 Оценки )

Бойлери кухненски

Ремонт и монтаж на кухненски бойлер в София

 Кухненски бойлери са всички бойлери монтирани и захранващи с топла вода единствено и само смесителната батерия на кухненската мивка. Поради тази причина бойлери за кухнята може да са обемни електрически или проточни електрически.  Бойлерите за кухня могат да се монтират над мивката или под мивката на самата кухня. Вида на бойлера монтиран за кухненски се определя основно от нуждата от топла вода, времето за загряване, наличието на захранване (електрически кабел) и неговото сечение, както и наличието на водопроводни изводи. Важно е и разпределението на самият водопровод в жилището.

 

Кухненски бойлери на ниски цени

 Въпреки казаното до тук, практиката показва, че най-често използвани бойлери, като кухненски са малките обемни бойлери за монтаж под мивка. Тези бойлери се водят кухненски и са с обем от 5 литра, 10 литра или 15 литра. Много по-рядко се монтират бойлери с  по-големи обеми, както и мощни проточни бойлери.

 Избора на кухненски бойлери се определя и от мястото, където трябва да бъде монтиран бойлера.  Важна е и електрическата мощност на нагревателя, понеже почти  всички бойлери кухненски се включват директно в контакт. Желателно е електрическият нагревател на бойлерите за кухня да е не повече от 2000W.

 

Прочети още...

Смяна на щрангове и тръби

( Оценка 3.8 ) от ( 5 Оценки )

 Компанията „Авария-София” ремонтира и заменя хоризонтални и вертикални щрангове на водопровод и канализация, отпушва канали, отпушване на тоалетни и поправя всякакви повреди по тръбопроводи. Нашето сериозно предимство пред конкурентните на пазара фирми е дългогодишният опит и умения за овладяване на аварийни ситуации на работните ни групи. Те работят единствено с висококачествени подръчни материали и инструменти на утвърдени европейски марки.

 Нашата организация организира цялостна смяна на щрангове за входове, като при подобен тип поръчка правим значителна отстъпка от предварително обявената единична цена за щранг. Работниците ни извършват частни услуги по домове, офиси, бизнес сгради, къщи, хотели и заведения.

Прочети още...

Сервиз за бойлери

( Оценка 5.0 ) от ( 2 Оценки )


сервиз за бойлериРемонт на бойлери - дежурен техник в София

 Avariq.com предлага денонощен сервиз за бойлери в град София. Сервиза за бойлери предлага ремонт на бойлери по домовете с резервни части от нас. При повреда в бойлера ви е необходимо да запишите час за посещение на техник за ремонт на бойлери. При посещение ние извършваме обективен преглед и диагностика на бойлера ви, като ви информираме за неговото общо състояние, причината за проблема и ви офертираме за отремонтирането му.

 

 

 


 

 

 Диагностиката на бойлера, при извършен от нас ремонт е напълно безплатна при извършване на ремонтни дейности. При липса на извършван ремонт диагностиката се заплаща ... лв с ДДС!

Сеирвиз за бойлери на супер цени София 

 Вече не е необходимо да демонтирате бойлера, да го разнасяте по сервизи и да оставате без топла вода цели седмици. Ремонта на бойлера се извършва на място в дома ви в рамките на един час. Техника посетил адреса ви ви остойностява ремонта и ви разбива цените на труд и резервни части, като при решение за ремонт се отремонтира. В някои случай, при по-стари бойлери, по-скъпи модели и дефецитни резервни части за съответният бойлер, цената за ремонта е доста висока и с оглед на старият бойлер с изтякла гаранция собственика решва да го смени.

 За улеснение на клиента и предлагане на комплексна услуга в сферата, като извършваме безплатна доставка на бойлери до дома на клиентите ни (за София) и предлагаме демонтаж и монтаж на бойлери. При желание от страна на клиента извозваме старият повреден бойлер до определените дза това места.

Сервиз за ремонт на бойлери София 

 Можем да ви помогнем още при направа на изводи за бойлер, преработка на водопровода, направа на захранваща линия с бойлерно табло директно от апартаментното ел табло, да ви сменим меките връзки, да сменим неработещите или протеклите кранове на бойлера и да почистим бойлера от котлен камък и варовик. 

Сервиз за бойлери Avariq.com предлага на своите клиенти ремонт на бойлери от следните марки:

 • сервиза за бойлери Теси
 • сервиз за бойлери Дипломат
 • бойлери Елдом
 • бойлери Елдом инвест
 • бойлери Фламина
 • бойлери Матев
 • сервиз за бойлери Светлю Шишков
 • Фламина
 • Атлантик - френски качествени бойлери
 • Аристон
 • Горение
 • Нео
 • АЕГ
 • Бош
 • Татрамат
 • Тедан - неръждаеми бойлери с 10 години пълна гаранция 
 • Термомакс
 • Сънсистемс
 • сервиз за бойлери Стибел Елтрон - stiebel eltron
 • Мидеа
 • сервиз за проточни бойлери Сийменс
 • сервиз за газови бойлери

 Извършваме ремонт, монтаж и смяна на терморегулатор, термозащита, термодвойка, нагревател, гарнитура, фланец, термометър, клапан, предпазен вентил, тръба за топлата вода, бойлерно копче, електрически кабели и други части по бойлерите.

 Сервиз за бойлери Avariq.com издава гаранция за ремонт на бойлер от 12 месеца, гаранция за монтаж на бойлер от 60 месеца и гаранция за доставените от нас резервни части за бойлери 12 месеца.

Техник за ремонт на бойлери 0895 012345.

Цени за ремонт на бойлери 

Ремонт и поддръжка на абонатни станции и котли.

( Оценка 3.8 ) от ( 6 Оценки )

 Абонатните станции са съоръженията, които свързват всяка една сграда с топлопреносната мрежа. В зависимост от начина на присъединяване на сградата към мрежата, съществуват два вида абонатни станции: директна и индиректна.

 Работните екипи на Avariq.com извършват първокласен ремонт и на двата вида станции, както и на възобновяеми източници на енергия – колектори, фотоволтаици, соларни системи.

 Основен предмет на дейност на нашата компания е подмяната на разширителни съдове в абонатните станции, поправката на нанометри, термометри и предпазни винтили. При необходимост от ремонтиране на циркулационна  помпа, топлообменник или тръба във вашата абонатна станция, потърсете услугите ни.

Прочети още...

Смяна на подов сифон

( Оценка 4.5 ) от ( 2 Оценки )

 Сифоните имат две основни предназначения:

-водна тапа, спираща миризмите

-чашка за случайно изтървани предмети и боклуци, целта е да не попадат директно в канилите

 Сифоните се разделят на:

-сифони за мивки

-подови сифони

-сифони за външен монтаж-воронки

Смяна на подов сифон

Смяна на сифон

 смяна на подов сифон с гаранция. Сифони се монтират на мивки, умивалници, кухненски мивки, мивки за бани, писоари, подови точкови сифони и подови линейни сифони. Всички видове и марки сифони се амортизират и пробиват или протичат. естествено при некачествените сифони. Ако сифона е качествен, обикновено и здържа над двайсет години, става дума за подовите сифони. Това е задоволителен срок, които е нормален за амортизация и след такъв период се налага основен ремонт на банята. Това от своя страна гарантиралипса на теч от сифона в банята.

 По-старите подови сифони са изработени от чугун, но напоследък се използват специални алуминиеви и пластмасови сплави за изработката на сифони и воронки. По някога сифоните се запушват, най-вече подовите сифоони в банята и кухненският сифон на мивката. Тогава при запушване хората прибягват към използване на различни агресивни препаарати на прах или течни за отпушване на канали. От употребата на тези агресивни химикали сне поврежда единствено и само чашката на сифона и неговите уплътнения, като до отпушване така и не се стига. При протякъл сифон се преминава към неговата смяна. Сифоните не се ремонтират.

 Ние извършваме смяна на сифон на мивка, смяна на сифон на душ кабина, ремонт на сифон в баня, както и отпушване на сифон.

 При смяна на подови тоочкови сифони и линеен сифон ние извършваме демонтаж на плочките, демонтаж на сифона, доставка на нов сифон, монтаж на сифон и възтановяване на плочките около сифона.

Смяна на подов сифон цена от 375,00 лв с ДДС до .....

Предлагаме :

 • поправка на сифон
 • смяна на сифон (как се сменя сифон)
 • монтаж на сифон върх сифон
 • подмяна на счупен сифон
 • смяна на решетка на подов сифон
 • лепене на подов сифон 
 • поставяне на сифон в бня 
 • млепен на плочки около  подов сифон
 • смяна на кухненски сифон
 • ремонт на теч от сифон на умивалник

Навигация в страниците

ВиК услуги от професионален водопроводчик София 24/7.

Ремонт и монтаж на хидрофорни системи

( Оценка 4.7 ) от ( 3 Оценки )

 Дейността на фирмата ни е тясно свързана с ремонта и проектирането на хидрофорни системи и помпи. Благодарение на многогодишния опит, натрупан от водопроводчиците ни, те без проблеми ще поправят възвратни клапани или смукатели в хидрофорната система.

 Сред услугите, които извършват, ще откриете още и отпушване на аератори, подмяна на блокирали лагери, отпушване на филтри в хидрофорите.

Прочети още...

Вик услуги и ремонти в София

( Оценка 3.8 ) от ( 8 Оценки )

вик услуги и ремонти

ВиК услуги и ремонти - дежурен водопроводчик

 Фирма „Eлвидом” ООД София, предлага широка гама от ВиК услуги и ремонти в рамките на град София. Доверявайки се на Елвидом ООД, вие се доверявате на 20 годишен опит, събран в нашите аварийни екипи, водопроводчиците ни са с дългогодишен опит в сферата на ВиК инсталациите.

 Нашите водопроводчици, са специализирани при изграждането на нови ВиК инсталации на новостроящи се сгради, сгради за основен ремонт и извършването на аварийни ремонти. Фирма Елвидом ООД, изгражда, ремонтира и проектира ВиК инсталации от всички видове, без значение от диаметъра на тръбната ѝ система.

 Екипите ни се справят безпрепятствено с монтажа и ремонта на тръби с диаметри - Ф50, Ф70, Ф110, Ф160, Ф200, Ф315, Ф400, Ф500. Също така поставят и подменят тръбни системи от полиетилен, полипропилен, PVC, а също така и PE и РР тръби. Предлагаме също така услуги като отпушване на канализационни системи, канали, тоалетни, казанчета, бойлери, сифони, водопроводни тръби, бани.  При нас можете да намерите услуги като откриване на течове от тръби, течове от кранове, течове от щуцери, течове от покриви, течове в стени, течове от  съседни помещения.

Денонощни Вик услуги и ремонти в София 

 Елвидом ООД, предлага на своите клиенти всички видове ремонти на ВиК инсталации и уреди като ремонт на бойлери, монтаж на бойлери, поддръжка на бойлери. Имаме техническа възможност за изграждане на хидрофорни системи, поддръжка на хидрофорни системи, смяна на хидрофорни системи, монтаж на кранове, смяна на кранове, монтаж на щрангове, подмяна на щрангове, поддръжка на щрангове, смяна на водомери, проверка на водомери, монтаж на водомери.

 Елвидом ООД, разполага с модерна техника за извършване на дейностите си, като термографска апаратура, ултразвукова апаратура, апаратура с инфра-червено излъчване.Тази апаратура, позволява разкриване на течове в сгради с различна архитектура и строителни материали, както и различна етажност на сградите. При възникване на течове в сутеренни помещения или мансарди следствие на нарушена хдроизолация.

 Ако се нуждаете от качествени професионални ВиК услуги в Софийска област , изброени в списъка по-долу, моля позвънета на дежурните ни телефони за повече информация.

Достъпни цени, качество и гаранция. Денонощни Вик услуги и ремонти в София от професионален водопроводчик.

 Цени за ВиК услуги можете да намерите на нашата страница за цени на ВиК услуги. Цена за ВиК услуга се сформира след посещение на нашите водопроводчици и обстоен оглед и установяване на възникналата авария.

Открниване на скрити течове с камера без къртене - гаранция. 

 

Отводняване на мазета и шахти. Отпушване на канали.

( Оценка 5.0 ) от ( 1 Оценка )

отводняване на мазета и шахти  ГАМАТЕРМ има дългогодишен опит в  отпушването и отводняването на канали, мазета, септични ями и шахти. След себе си сме оставили редица клиенти в София и страната, облагоприятствани от прецизната и краткосрочна работа, която вършим.

 Наводняването на мазетата и шахтите може да бъде свързано със спукан тръбопровод, снеготопене или при запушване на щранг. Ако се сблъскате с такъв проблем, потърсете техническите екипи на нашата компания. Те разполагат със собствени багери, вибро пружини, помпи и уреди от най-висока технология, а в много случаи използват и техника с вода под налягане. Този способ е приложим основно при запушване на мивки и канали, както и на хоризонтални и вертикални щрангове.

Прочети още...

Цени на ВиК услуги за ремонт и монтаж

( Оценка 3.9 ) от ( 16 Оценки )

Цени на услугите предлагани от Avariq.com за ВиК ремонти:

-цена за отстраняване на теч - по уговорка след предварителен оглед  

-цени за откриване и диагностика на скрит теч от 148,00 лева  - виж тук

-цена за смяна на тоалетно казанче - от 80 лв до 118 лв

-цена за ремонт на тоалетно казанче - от 85 лв

-цена за демонтаж на тоалетна чиния - от 45 лв

-цена за монтаж на тоалетна чиния от 60 лв до 90 лв

-цена за отпушване на тоалетна чиния - от 60 лв до 190 лв

-цена за отпушване на подов сифон - от 45 лв---

-цена за отпушване на канал - от 147 лв/м-----

-цена за монтаж на мивка за баня - от 160 лв-----

-цена за монтаж на смесител за умивалник - от 78 лв----

-цена за монтаж на душ батерия (не душ система) - от 98 лв-----

-цена за монтаж на душ кабина - от 180 лв до 390 лв

-цени за отстраняване на електро аварии - на място след посещение.

-цени за отстраняване на ВиК аварии - на място след посещение

-цена за демонтаж на радиатор - от 90 лв-----

-цена за монтаж на радиатор до 10 глидера - от 88 лв------

-цена за източване на абонатна -от 95 лв.-------

- цена за посещение на адрес в рамките на София 30 лв

- цена за диагностика или консултация 28 лв

Всички цени са без ДДС. Фирмата работи с оригинални резервни части със сертификат за качество и произход.

 Гаранция за услугите и материалите се урежда със закона за защита на потребителите.. Клиентите на фирмата могатда се възползват от предлаганите услуги 24/7 .  Екипите ни са на разположение на клиента и пристигат до 45 минuти от повикването при аварийни ситуации при наличие на свободни екипи!

 Всеки клиент се нуждае от своето време за професионално и качествоно обслужване. Записаните часове са ориентировъчни и молим да проявите разбиране при евентуално изоставане от графика!

Нестандартни и основни ремонти се договарят след извършване на оглед и уточняване количеството, вида и сложността на ремонтните дейности.

 Резервните части са с пазарни цени като в магазините
 Потребителят има право да поиска изготвянето на предварителна писмена оферта за ремонтите и/или другите услуги, които желае да получи.
Рекламациите за предоставените услуги се извършват по реда на Закона за защита на потребителите!

Ремонт и монтаж на бойлери по домовете

( Оценка 4.0 ) от ( 7 Оценки )

Ремонт и монтаж на бойлери в София 

 Екипът на Аvariq.com е специализиран в ремонта, поправката, диагностиката на проблеми и монтажа на бойлери. Колективът ни е съставен от опитни и професионални електротехници и водопроводчици за пълния и професионален ремонт и монтаж на бойлери. Искаме да обърнем внимание, че монтажа на бойлера не всеки път е на стената, а е възможен и на тавана или на специални основи и планки. 

 При нужда нашите водопроводчици преработват за кратко време вашият водопровод и можем да ви монтираме бойлер так където никога е нямало оставени изводи за такъв. Всичко това ще го направим за минимум време щети като подсигуряваме и възстановяване на стени, шпакловки и всичко до степен както си е било. Така улесняваме клиента и предлагаме комплексна услуга на достъпна цена.

Прочети още...