Дежурен телефон: 0895 012345

Доставка и монтаж на алуминиеви радиатори

( Оценка 3.7 ) от ( 3 Оценки )

Доставка и монтаж на радиатори за парно в София - безплатна доставка на радиатори

доставка и монтаж на радиатори Предлагаме продажба, доставка и монтаж на алуминиеви радиатори, чугунени радиатори и панелни радиатори за парно, както и лири за баня. Работим със всички марки и модели радиатори на различна височина и дължина. Разполагаме с чешки чугунени радиатори на склад. При закупуване на радиатори от нас, получавате безплатна доставка до дома и евентуално извозване на старите радиатори. Доставката на радиатори е безплатна в рамките на град София.

 За да монтирате нови радиатори или да смените старите си радиатори, са необходими не само радиаторите и парната инсталация. Трябват още куп материали, без които не е възможно да се извърши монтажа. При доставката на радиатори ние предлагаме доставка и на окомплектовката за радиаторите. Окомплектовката всъщност се нарича всичко необходимо за монтаж на радиатора. В окомплектовката се включват щепсели, тапи, преходи, удължители, термоглава, термовентил, спирателен кран, секретен кран, обезвъздушител, конзоли, подови планки, дюбели и други.

Продажба и монтаж на радиатори. Алуминиеви радиатори на склад.

 При нужда от нови радиатори, ние ще ви посетим на място, ще ви консултираме относно вида на радиаторите, цени на радиатори, необходима мощност на радиатора, размери на радиатора, ще ви разясним начина на монтаж и всичко необходимо. Можете да поръчате майстор за монтаж на радиатор по всяко време на годината, включително и в отоплителния сезон за изчисляване на радиатори. 

 Ние сме фирма за монтаж на радиатори и предлагаме доставка и монтаж на алуминиеви радиатори, чугунени радиатори и панелни радиатори, както и вертикални радиатори. Монтираме радиатори към централен ТЕЦ и локално парно. Като професионален сервиз за ремонт на радиатори извършваме още

  • Ремонт на радиатори – при ремонт на радиатори се има предвид отстраняване на течове, смяна на ребра, смяна на обезвъздушители, смяна на вентили и спирателни кранове.

  • Монтаж на радиатори

  • Монтаж на чугунени радиатори
  • Смяна на радиатори

  • Доставка на радиатори

  • Продажба на радиатори

  • Затапване на радиатори

  • Преместване на радиатори

  • Монтаж на радиатор на гипсокартон
  • Извозване на стари радиатори

Цени за монтаж на панелен радиатор отг 72,00 лв - - - - - 

 

Цени за ремонт и монтаж на радиатори при спазване на всички правила за монтаж на радиатори -  вижте в сайта или направете справка на тел 0895 012345.