Дежурен телефон: 0895 012345

Вертикални радиатори

( Оценка 4.4 ) от ( 10 Оценки )

 Вертикалнивертикални радиатори радиатори за парно се наричат още прави радиатори или високи радиатори за парно с височина  над 800 мм. Предлагат се алуминиеви вертикални радиатори и панелни високи радиатори. Чугунени от този тип не сее срещат, освен при изготвяне по поръчка. Радиатори вертикални не пропъръчваме, освен в краен случай.

Вертикални алуминиеви радиатори 

 Прието е радиатори над Н800 мм да се наричат вертикални радиатори. Те са по-рядко търсени, по-скъпи са и се намират доста по-трудно на пазара. Напоследък имат и ново име – дизайнерски радиатори. Високите радиатори не предлагат много богат избор на марки и модели. На нашият пазар има предимно алуминиеви високи радиатори с височина до Н 230, като на максимална височина могат да се доставят само по поръчка. Панелни вертикални радиатори и чугунени вертикални радиатори няма и не се предлагат.

Вертикални радиатори цени 

 Клиента се интересува най-вече от цената на радиаторите и тяхното качество. За да се определи обаче цената е необходимо да се уточни точната височина, начина на захранване на радиатора и броя на ребрата. Естествено много важно е вида и марката на вертикалните радиатори. Пазара предлага испански, италиански, турски и руски радиатори за парно. Напоследък също чешки и сръбски. Естествено цената определя качеството и дизайна. Има така наречени дизайнерски вертикални радиатори, които за съжаление наистина са дизайнерски и по-малко радиатори, но за сметка на това са вертикални! Този тип вертикални радиатори не го препоръчваме на клиентите си.

Монтаж на радиатори за парно 

 Монтаж на вертикални радиатори се извършва, както споменахме по-горе доста трудно. Височината на радиатора изисква монтаж от двама души. Важното при монтажа е да се спази наклона на радиатора, но понеже височината на радиатора е доста висока, то трябва да се внимава, да не изглежда прекалено крив. При по-големи височини, наклоните са по очевидни. Ние предлагаме:

 • доставка и монтаж на радиатори
 • продажба и монтаж на радиатори
 • затапване на радиатори
 • демонтаж на радиатори
 • ремонт на радиатори
 • подмяна на радиатори
 • преместване на радиатори
 • почистване на радиатори
 • добавяне на глидери към радиатори
 • обезвъздушаване на радиатори
 • други услуги с радиатори.

Извършваме още  безплатна доставка на алуминиеви радиатори, панелни радиатори, чугунени радиатори и лири за баня. Разполагаме с всички видове и модели радиатори на всички турски и италиански производители.  Извършваме предварителен оглед с цел изчисляване на необходимата мощност и тип на радиаторите. Цени за монтаж на радиатори може да видите по-долу в линка.

 Цени за услуги от avariq.com.

Цена за посещение на адрес от 58,00 лв.