Дежурен телефон: 0895 012345

Ремонт на радиатори София

( Оценка 3.8 ) от ( 4 Оценки )

Ремонт на радиатори на ниска цена

ремонт на радиатори Радиаторите биват два основни вида спрямо начина на монтаж: вертикални радиатори и хоризонтални радиатори. По материала на изработка на радиаторите, те се разделят на три групи: чугунени радиатори, алуминиеви радиатори и стоманени радиатори, които са известни като панелни радиатори. Ние извършваме ремонт на радиатори в София и околността на супер цени.

Кога се налага ремонт на радиатори? Ремонт на радиатори София.

 Радиаторите са уреди, работещи под налягане. Налягането и водата в тях оказват своите механични и химични реакции, които рано или късно създават язви по материала. Самите радиатори (при чугунени и алуминиеви) имат съединителни муфи и гарнитури между отделните глидери. Казано по друг начин, една от повредите на радиаторите са течове – теч от радиатора, най-вече теч от алуминиев радиатор. Повредите на радиаторите не се изчерпват с пробив и течове.

 Понякога се повреждат вентили, кранове, обезвъздушители или не рядко пропадане на радиатора или излизане на тръбите (особено при алуминиевите тръби). Всички тези повреди изискват ремонт. Ремонт на радиатори обаче при течове не всеки път е възможен. При теч на радиатор от панелен радиатор се налага смяна на самият радиатор. При теч от съединенията между ребрата на радиатора се налага демонтаж на целият радиатор и неговото разглобяване. Уточнява се причината за теча –шупла или амортизирана гарнитура. При възможност се монтират нови гарнитури и снаждащи елементи, които отстраняват теча.

 При старите чугунени радиатори,  процедурата е много трудна, а понякога дори невъзможна. Ремонта на стари чугунени радиатори понякога е по-скъп от самата смяна с нов радиатор. Старите връзки между ребрата са корозирали, слоя боя върху радиатора затруднява отделянето им, а отделно снадките между ребрата са ръждясали понеже са стоманени. При опит да разглобите такъв радиатор или не успявате да помръднете резбата или тя се къса и се чупи, което означава пълна щета на даденият радиатор.

Ремонт парно София, монтаж на радиатори на супер цени

 Ние предлагаме посещение на адрес и ремонт на радиатори София. Извършваме ремонт на алуминиеви радиатори, панелни радиатори, чугунени радиатори и смяна на лири за баня. При нужда от смяна на радиатори осигуряваме извозване на старите радиатори и доставка на новите радиатори. Предлагаме отстраняване на теч от радиатори, смяна на вентил, смяна на термоглава, смяна на спирателен кран, монтаж на секретен кран, смяна на обезвъздушител, смяна на ребра на радиатори и други услуги, като затапване на радиатори, обезвъздушаване на парна инсталация и профилактика на парно.

 Смяна на радиатор за парно цена от ... лв в зависимост от необходимите работи и големината на радиатора. Ремонт на радиатори, Монтаж на радиатори. Продажба и монтаж на радиатори, панелни и алуминиеви радиатори. Демонтаж на стари чугунени радиатори. Затапване на радиатори при отказ от топлофикция.

Работим на територията на София и района. 

Затапванена радиатори и отказ от топлофикация.