Дежурен телефон: 0895 012345

Доставка и монтаж на бойлери

( Оценка 4.0 ) от ( 4 Оценки )

доставка и монтаж на бойлери

Сервиз за доставка и монтаж на бойлери на топ цени

 Доставка и монтаж на бойлери за София и района от професионален сервиз за бойлери avariq.com.

 При напълно амортизирани бойлери, ремонт на бойлер е неоправдна поради липса наостатъчнастоиност. Очаква се скоро след този ремонт да се наложи друг ремонт. При подобни ремонти себестойността на бойлера се повишава значително над цената за нов бойлер. Когато стойноста на ремонта на бойлера е близка до стойността на нов бойлер. Тогава ние препоръчваме смяна на старият бойлер.

 Смяната на старият бойлер с нов, налага доставка на нов бойлер, демонтаж на стар бойлер и монтаж на новият бойлер, като в някои случай и извозване на старият бойлер.

Доставка и монтаж на бойлери за София. Безплатна доставка до дома

 За да улесним нашите клиенти ние предлагаме комплексна и цялостна оферта за доставка и монтаж на бойлери. При закупен от нас бойлер вие получавате отстъпка от цената на новият бойлер в размер на 5%, безплатна доставка на бойлера до дома ви, качествен и професионален демонтаж на старият бойлер и монтаж на новият бойлер. При нужда ние извозваме вашият стар бойлер до депо за отпадъци. При нанасяне в ново жилище или ако сте решили да смените вашият стар бойлер с нов, но не знаете какъв бойлер ще ви върши най-добра работа, може да се обърнете към нас.

 Ние от сервиз за бойлери Avariq.com ще ви консултираме и ще ви препоръчаме идеалният за вас бойлер, като ще се ангажираме с доставка и монтаж на бойлера. Предлагаме монтаж на бойлер с гаранция от 84 месеца. Тук трябва да вметнем, че не даваме гаранция на бойлера, а гаранция за монтажа на бойлера!

Монтаж на бойлери цена 

 Предлагаме продажба и монтаж на бойлери от марките: Теси, Дипломат, Тедан,  Елдом, Аристон, Горение, Светлю Шишков, Матев, Фламина, Атлантик, АЕГ, Stiebel Eltron, Мидея и още много други марки. Всички бойлери предлагани от нас са с безплатна доставка и 5% отстъпка от цената на производителя. Извършваме доставка и монтаж на бойлер за София и софийска област. Сервиз за ремонт на бойлери София - денонощно на тел 0895 012345

 Цени за монтаж на бойлер от .90,00.. лв до ... лв в зависимост от обема и начина на монтаж на бойлера - на таван, на гипсокартон, но тхухла и др. В обявените цени за монтаж не са включени необходимите материали за закрепване и свързване на бойлера, както и ДДС. Разбира се материалите необходими за монтажа се заплъщат допълнително или клиента си ги набавя сам.

Сервиз за ремонт на бойлери по домовете

 Сервиза извършва още ремонт и монтаж на бойлери, преместване на бойлер, ремонт на бойлер по домовете, смяна на бойлер в гаранция и почистване на бойлер. При нас може да заявите ремонт нап бойлер, доставка и монтаж на бойлери за душ, бойлери за чешма, бойлери за парно, бойлери за кухня, бойлери за под мивка, бойлери за над мивка, бойлери вертикални, хоризонтални бойлери, бойлер на изплащане, бойлери по поръчка, проточни бойлери, газови бойлерибойлери с електронно управление и зруги видове бойлери. Извършваме също диагностика на паднал бойлер, пукане на бойлер и не на последно място доставка и монтаж на таймер за бойлер.

Разполагаме на склад с :

  • емайлирани бойлери
  • стъклокерамични бойлери
  • неръжзаеми бойлери
  • комбинирани бойлери за парно със серпентина
  • проточни бойлери с моментно действие
  • газови бойлери 
  • слънчеви бойлери- соларни бойлери

Налични бойлери от всички марки, модели и обеми.  Доставка и монтаж на бойлер до дома ви с извозване на старият и непотребен бойлер на цени от 90,00 до  .. лв с ДДС.