Дежурен телефон: 0895 012345

Емайлиран бойлер

( Оценка 3.7 ) от ( 3 Оценки )

Доставка на емайлиран бойлер. Монтиране на бойлери по домовете в София

 Емайлиран бойлер е този бойлер при които водосъдържателя е емайлиран. Самият емайл е покритие върху стоманата на балона на бойлера. Покритието се нанася по специална технология и след това се изпича при определени условия. За целта има специални поточни линии в заводите за бойлери, които нанасят емайла и го изпичат.

Емайлиран бойлер предимства и недостатъци

емайлиран бойлер Емайлирани бойлери се произвеждат от почти всички производители на бойлери. Нека да обобщим освен емайлирани бойлери има стъклокерамични бойлери и бойлери от неръждавейка. В близкото минало се произвеждаха и поцинковани бойлери, които вече неможе да срещнете.

 Доста често при избор на бойлер клиентите се питат какъв бойлер да избера? Емайлира или стъклокерамичен бойлер? Бойлер емайлиран или неръждаем?

 На тези въпроси не може да се отговори точно. Всеки един от бойлерите има своите предимства и недостатъци. Понякога производителите и търговците на бойлери обясняват на своите клиенти, че вида бойлер които трябва да използват зависи от твърдостта на водата. Твърдостта на водата не определя бойлера, които трябва да използвате. Наличието на емайлирани бойлери, стъклокерамични бойлери и бойлери от неръждавейка е продукт на разнообразие на пазара, а не е продиктувано то качеството на водата и нейните свойства. Истината е съвсем друга. Емайлиран бойлер има много по-ниска себестойност, естествено и гаранционен период отколкото бойлер от неръждавейка или поцинкована бойлер. На пазара е необходим и евтин бойлер. Предлагат се вертикални и хоризонтални емайлирани бойлери.

Избор на нов бойлер

 Така че „какъв бойлер да избера?“ е въпрос на бюджет и начин на планиране на нуждата от топла вода.

 Ние предлагаме доставка и монтаж на емайлиран бойлер, стъклокерамични бойлери, бойлери от неръждавейка и поцинковани бойлери. Разполагаме с бойлери на склад от марките: Теси, Дипломат, Елдом, Атлантик, Аристон, Шишков, Тедан, Стибел елтрон, Горение, Мидея, Термомакс, Фламина, Матев и Дражице, Татрамат, АЕГ и Бош.

 Извършваме продажба и монтаж на вертикални и хоризонтални електрически бойлери, бойлери за баня, кухненски бойлери, бойлери за под мивка и над мивка, проточни бойлери и комбинирани бойлери с една и серпентина и бойлери с две серпентини. Цени на бойлери, цени за монтаж на бойлери може да видите тук.

 Сервиза за бойлери подържа денонощен техник за ремонт на бойлери в София и околните райони. Избор на нов емайлиран бойлер. Продажба и монтаж на бойлери. Сервиз за монтаж и ремонт на бойлери София.

Цени за ремонт на бойлери вижте тук.