Дежурен телефон: 0895 012345

Стъклокерамични бойлери

( Оценка 5.0 ) от ( 2 Оценки )

Продажба и монтаж на стъклокерамичен бойлер в Соофия

 Стъклокерамични бойлери или бойлери със стъклокерамично покритие се предлагат вече повече от 10 години на нашият пазар. Бойлери със стъклокерамично покритие се предлагат основно от марката Теси. Бойлерите със стъклокерамика не отстъпват по нищо пред емайлираните бойлери, както и обратното. 

Стъклокерамични бойлери – предимства

стъклокерамични бойлери Стъклокерамиката е тънък слой, които се нанася по специална технология върху стоманата на водосъдържателя. Покритието има за цел да осигури хигиена на водата и в същото време да осигури изолация на стоманата от вредните влияния на водата и химикалите в нея. Покритието има същата роля като при емайлираните водосъдържатели. Доста често клиенти ни питата кое по-добро : бойлер със стъклокерамичен или емайлиран водосъдържател?

 На този въпрос трудна може да се отговори, но факта, че и двата вида покрития са с еднаква гаранция е красноречив. Преди време водосъдържателите се правиха с горещо поцинковане и дебелина на ламарината от 4 мм2. Приема се, че бойлера с емайлиран водосъдържател и стъклокерамичните бойлери за по-пасивни и няма протичане на химични реакции при загряване на водата, но за сметка на това издържат поне 4 пъти по-малко от поцинкованият балон или от неръждаемият водосъдържател.

 Има много спорни мнения за здравината на стъклокерамичните бойлери, материала от които се прави покритието, както и неговата безопасност и ефективност, но така или иначе стъклокерамичните бойлери са най-евтини на пазара, правят се най-масово и се продават добре, поради ниската цена на крайният продукт.

Продажба и монтаж на бойлери на супер цени

 Ние от сервиз за ремонт на бойлери извършваме доставка и монтаж на стъклокерамични бойлери, емайлирани бойлери и бойлери неръждавейка. Предлагаме ремонт на изброените видове бойлери, като вече имаме услугата ремонт на бойлери по домовете за град София, Стара Загора и Бургас.

 Всеки закупен стъклокерамичен бойлер от нас със заявка за монтаж от наш сервиз ще получите с безплатна доставка и отстъпка от цената на бойлера с 5%. Условията важат за София. Гаранция за монтаж на бойлер от 60 месеца.

 Бойлери Атлантик отстъпки до 7% от цената на бойлера, безплатна доставка. Ремонт набойлери по домовете. 

 Следващо стъпало в качеството на бойлерите е бойлер от неръждаема стомана. При неръждаемите бойлери вече качеството и цената са почти двойни.