Дежурен телефон: 0895 012345

Стъклокерамични бойлери

( Оценка 3.7 ) от ( 3 Оценки )

Продажба и монтаж на стъклокерамичен бойлер в Соофия

 Стъклокерамични бойлери или бойлери със стъклокерамично покритие се предлагат вече повече от 10 години на нашият пазар. Бойлери със стъклокерамично покритие се предлагат основно от марката Теси, Дипломат и Елдом. Разбира се вече почти всички марки предлагат емайлирани бойлери. Името емайлирани бойлери идва от начина и технологията на защита на вътрешната част на съда с бяло или прозрачно защитно покритие. Бойлерите със стъклокерамика не отстъпват по нищо пред емайлираните бойлери, както и обратното. Този метод на защита от корозия замени старото поцинковане.

Стъклокерамични бойлери – предимства

стъклокерамични бойлери Стъклокерамиката е тънък слой, които се нанася по специална технология върху стоманата на водосъдържателя. Покритието има за цел да осигури хигиена на водата и в същото време да осигури изолация на стоманата от вредните влияния на водата и химикалите в нея. Покритието има същата роля като при емайлираните водосъдържатели. Доста често клиенти ни питата кое по-добро : бойлер със стъклокерамичен или емайлиран водосъдържател?

 На този въпрос трудна може да се отговори, но факта, че и двата вида покрития са с еднаква гаранция е красноречив. Преди време водосъдържателите се правиха с горещо поцинковане и дебелина на ламарината от 4 мм2. Приема се, че бойлера с емайлиран водосъдържател и стъклокерамичните бойлери за по-пасивни и няма протичане на химични реакции при загряване на водата, но за сметка на това издържат поне 4 пъти по-малко от поцинкованият балон или от неръждаемият водосъдържател.

 Има много спорни мнения за здравината на стъклокерамичните бойлери, материала от които се прави покритието, както и неговата безопасност и ефективност, но така или иначе стъклокерамичните бойлери са най-евтини на пазара, правят се най-масово и се продават добре, поради ниската цена на крайният продукт.

Продажба и монтаж на бойлери на супер цени

 Ние от сервиз за ремонт на бойлери извършваме доставка и монтаж на стъклокерамични бойлери, емайлирани бойлери и бойлери неръждавейка. Предлагаме ремонт на изброените видове бойлери, като вече имаме услугата ремонт на бойлери по домовете за град София, Стара Загора и Бургас.

 Всеки закупен стъклокерамичен бойлер от нас със заявка за монтаж от наш сервиз ще получите с безплатна доставка и отстъпка от цената на бойлера с 5%. Условията важат за София. Гаранция за монтаж на бойлер от 60 месеца.

 Бойлери Атлантик отстъпки до 7% от цената на бойлера, безплатна доставка. Ремонт набойлери по домовете. 

 Следващо стъпало в качеството на бойлерите е бойлер от неръждаема стомана. При неръждаемите бойлери вече качеството и цената са почти двойни.