Дежурен телефон: 0895 012345

Избор на бойлер за баня

( Оценка 3.0 ) от ( 2 Оценки )

Избор на бойлер за баня - съвети и консултации

 Избор на бойлер за баня и въобще избор на нов бойлер е трудна задача. За да изберете качествен бойлер, които да е по бюджета ви и да ви върши работа имате две възможности. Първата възможност е да го изберете изцяло сами, като не се съобразявате с мненията и оценките за даденият продукт и втори вариант е да се доверите изцяло на чуждо мнение.

Избор на бойлер за баня

избор на бойлер за баня Съвет за избор на бойлер се дава в зависимост от нуждите на дадено лице или домакинство от топла вода, пространството с което разполагате, както и бюджета предназначен за закупуването и монтиране на бойлера.

 Бойлера за баня е предназначен за монтаж в баня и има за цел да подава топла вода към домакинството. Трябва да прецените какъв бойлер за баня ви трябва, което до някъде е съобразено с мястото за бойлер, дебита на бойлера, цената на бойлера, захранващият кабел или алтернативно гориво – например газ пропан бутан или метан.

 Инсталацията на газов бойлер за баня не е нещо сложно. Подробности по монтаж на газов бойлер за баня може да видите тук.

 Проточен бойлер за баня може да се монтира само при наличие на подсилен електрически кабел над 6мм2 и наличие на нужната електрическа мощност като подаване от разпределителните дружества. Така двата варианта за монтаж на проточен електрически бойлер или газов бойлер за баня остават като крайни и при наличие на условия за използване на такъв род бойлери.

Обемен бойлер за баня 

 Най-масовият вариант е избор на обемен електрически бойлер. В тази категория препоръчваме използване на вертикален бойлер и в краен случай хоризонтален бойлер. Ще приложим таблица по която може да се ориентирате за обема на бойлера които ви е необходим в зависимост от числеността на домакинството.

 Ние предлагаме консултации при избор на нов бойлер, монтаж на бойлери и ремонт на бойлери. Съвет при избор на бойлер за баня. Продажба и монтаж на бойлери. Сервиз за ремонти и монтаж на бойлери.