Дежурен телефон: 0895 012345

Ъглов бойлер - доставка и монтаж на бойлери

( Оценка 3.0 ) от ( 2 Оценки )

Продажба на ъглови бойлери. Сервиз за монтаж на бойлери по домовете

 Ъглов бойлер се разбира бойлер за монтаж в ъгъл. За съжаление обаче такъв бойлер няма на пазара, а и производството на подобен бойлер също е невъзможно. За монтаж на бойлер плътно в ъгъла могат да се използват така наречените правоъгълните бойлери. Правоъгълни бойлери са тези бойлери които имат правоъгълна форма, различна от стандартната цилиндрична форма на бойлерите които се предлагаха масово досега. Правоъгълните бойлери са сравнително от скоро на пазара, като вече се предлагат такива бойлери за вертикален монтаж и бойлери за хоризонтален монтаж. Има и така наречените мултипозиционни бойлери с опция за вертикален или хоризонтален монтаж.

Ъглов бойлер

ъглов бойлер Първите ъглови бойлери или по-точно правоъгълни бойлери са бойлерите за монтаж под мивка. Този род бойлери се назовават още кухненски бойлери, но без значение от името им се предпочитат от ползватели като бойлери с по-естетични форми и бойлери които заемат по-малко пространство в кухненският шкаф. Правоъгълните бойлери имат предимства и недостатъци, но са предпочитани единствено поради дизайна си. Истината е че всеки правоъгълен бойлер има по-дебела и здрава топлоизолация.

 Ние извършваме доставка и монтаж на правоъгълни бойлери от марките Дипломат, Атлантик, Елдом и Stiebel Eltron.

 Монтаж на ъглов бойлер по-нищо не се различава от монтиране на правоъгълен бойлер. Цените за монтаж и ремонт на ъгловите бойлери също са еднакви.

 Най-търсеният правоъгълен бойлер на пазара е Бойлера на Атлантик MG съответно 80 и 100 литра, като модела предлага мултипозиционен монтаж, което означава вертикален или хоризонтален монтаж на бойлера в зависимост от нуждите и възможностите които мястото позволява. Бойлера е със 7 години пълна гаранция, сух керамичен нагревател с две степени на загряване, съответно 1200 и 2400W (1,2 и 2,4 kW), които прави бойлера и енергоспестяващ.

 Цената на Атлантик MG 80 литра е от 349 лв с безплатна доставка за София. Към бойлера може да се осигури и монтаж на цена от 85 лв. Това е единственият качествен ъглов бойлер на пазара, които е произведен в европа и ние гарантираме качеството му. Дизайна е привлекателен и съвременен, като в същото време е изчистен и приятен без излишни подробности.

Сервиз за ремонт на бойлери предлага ремонт на бойлери по домовете, както и доставка и монтаж на нови бойлери.