Дежурен телефон: 0895 012345

Сервиз за бойлери

( Оценка 5.0 ) от ( 1 Оценка )


сервиз за бойлериAvariq.com предлага денонощен сервиз за бойлери в град София. Сервиза за бойлери предлага ремонт на бойлери по домовете с резервни части от нас. При повреда в бойлера ви е необходимо да запишите час за посещение на техник. При посещение ние извършваме обективен преглед и диагностика на бойлера ви, като ви информираме за неговото общо състояние, причината за проблема и ви офертираме за отремонтирането му.

 

 

 


 

 

Диагностиката на бойлера, при извършен от нас ремонт е напълно безплатна.

Вече не е необходимо да демонтирате бойлера, да го разнасяте по сервизи и да оставате без топла вода цели седмици. Ремонта на бойлера се извършва на място в дома ви в рамките на един час. Техника посетил адреса ви ви остойностява ремонта и ви разбива цените на труд и резервни части, като при решение за ремонт се отремонтира. В някои случай, при по-стари бойлери, по-скъпи модели и дефецитни резервни части за съответният бойлер, цената за ремонта е доста висока и с оглед на старият бойлер с изтякла гаранция собственика решва да го смени. За улеснение на клиента и предлагане на комплексна услуга в сферата, като извършваме безплатна доставка на бойлери до дома на клиентите ни (за София) и предлагаме демонтаж и монтаж на бойлери. При желание от страна на клиента извозваме старият повреден бойлер до определените дза това места.

Можем да ви помогнем още при направа на изводи за бойлер, преработка на водопровода, направа на захранваща линия с бойлерно табло директно от апартаментното ел табло, да ви сменим меките връзки, да сменим неработещите или протеклите кранове на бойлера и да почистим бойлера от котлен камък и варовик. 

Сервиз за бойлери Avariq.com предлага на своите клиенти ремонт на бойлери от следните марки:

бойлери Теси, бойлери Дипломат, бойлери Елдом, бойлери Елдом инвест, бойлери Фламина, бойлери Матев, бойлери Светлю Шишков, Фламина, Атлантик, Аристон, Горение, Нео, АЕГ, Бош, Татрамат, Термомакс, Сънсистемс, Стибел елтрон, Мидеа и други. 

Извършваме ремонт, монтаж и смяна на терморегулатор, термозащита, термодвойка, нагревател, гарнитура, фланец, термометър, клапан, предпазен вентил, тръба за топлата вода, бойлерно копче, електрически кабели и други части по бойлерите.

Сервиз за бойлери Avariq.com издава гаранция за ремонт на бойлер от 12 месеца, гаранция за монтаж на бойлер от 60 месеца и гаранция за доставените от нас резервни части за бойлери 12 месеца.