Дежурен телефон: 0895 012345

Откриване на ВиК течове

( Оценка 5.0 ) от ( 2 Оценки )

откриване на ВиК течовеОткриване на скрит теч от водопроводчик в София

 Откриване на ВиК течове. Аварии са се получавали винаги, поради разнородни причини. Стареене на материала, технически пропуски при изграждането на ВиК инсталацията, механични увреждания на тръбите, наливане на химикали в канала с цел отпушване и дреги причини.

  Без значение от причината за повредата, мястото трябва да бъде открито и проблема отстранен. Отстраняване на самият проблем може да се извърши от много фирми предлагащи ВиК услуги и ремонти, но откриването на мястото с аварията е проблемили поне е бил до скоро.

Откриване на ВиК течове на ниска цена

 Напоследък се предлага нова услуга откриване на ВиК течове с апаратура. Откриването на течове обаче е скъпо и сложно начинание, което изисква доста солидна първоначална инвестиция, както и сериозен опит, специална подготовка, курсове, обучение, заплащане на сертификати, изпити и едва тогава стигаме до практическото откриване на ВиК течове и всякакви други скрити течове (теч от покрив, теч от съседи, теч от баня и други).

 

Термовизионна камера за откриване на течове в София

 Откриването на ВиК течове се извършва с термографска камера, ултразвук или радиаография. Най-разпространен, най-точен и най-скъп е метода на термонализа. Термографският анализ на скрит теч се извършва с помощта на термокамера и други термографски инструменти.

 Използват се различни термографски камери като модел, марка, технически храактеристики и различни по предназначение камери.

 Ние използдваме термографска камера с марката Flir, която има достатъчно добра резолюция и технически характеристики позволяващи безпроблемното откриване на ВиК течове. Разполагаме също с обучен персонал от двама термографа и сертификат с разрешително за откриване на течове и извършване на термографски анализ на сгради.