Дежурен телефон: 0895 012345

Откриване на ВиК течове

( Оценка 3.7 ) от ( 3 Оценки )

откриване на ВиК течовеОткриване на ВиК течове от водопроводчик в София

 Откриване на ВиК течове. Аварии са се получавали винаги, поради разнородни причини. Стареене на материала, технически пропуски при изграждането на ВиК инсталацията, механични увреждания на тръбите, наливане на химикали в канала с цел отпушване и дреги причини. Без значение от причината за повредата, мястото трябва да бъде открито и проблема отстранен. Отстраняване на самият проблем може да се извърши от много фирми предлагащи ВиК услуги и ремонти, но откриването на мястото с аварията е проблем или поне е бил до скоро. Чрез термокамера за откриване на течове ние можем да решим вашия проблем на достъпна цена.

Откриване на ВиК течове на ниска цена

 Напоследък се предлага нова услуга откриване на ВиК течове с апаратура. Откриването на течове с термокамера в София обаче е скъпо и сложно начинание, което изисква доста солидна първоначална инвестиция, както и сериозен опит, специална подготовка, курсове, обучение, заплащане на сертификати, изпити и едва тогава стигаме до практическото откриване на ВиК течове и всякакви други скрити течове (теч от покрив, теч от съседи, теч от баня и други). Ние можем да ви препоръчаме да се обърнете към препоръчана фирма за откриване на течове, която притежава нужната техника и обучен сертифициран персонал.

 

Термовизионна камера за откриване на течове в София

 Откриването на ВиК течове се извършва с уред за откриване на течове -  термографска камера, ултразвук или радиаография. Най-разпространен, най-точен и най-скъп е метода на термонализа. Термографският анализ на скрит теч се извършва с помощта на термокамера и други термографски инструменти.

 Използват се различни термографски камери като модел, марка, технически храактеристики и различни по предназначение камери.

 Ние използдваме термографска камера с марката Flir, която има достатъчно добра резолюция и технически характеристики, позволяващи безпроблемното откриване на ВиК течове. Разполагаме също с обучен персонал от двама термографа и сертификат с разрешително за откриване на течове и извършване на термографски анализ на сгради.

Предлагаме и диагностика на теч в банята, откриване и ремонт на течове, отстраняване на течове, намиране на скрит теч на цена 140 лева с ДДС.