Дежурен телефон: 0895 012345

Откриване на течове и обследване на сгради и инсталации.

( Оценка 3.0 ) от ( 4 Оценки )

 Разполагаме с екипи от обучени и лицензирани технически лица за откриване на скрити течове от водопроводи, канализации, отоплителни инсталации, покриви, балкони, тераси, мазета, хидроизолации, хладилни инсталации, сифони, дренажи и др.

 Разполагаме с термографска апаратура позволяваща различни схеми на откриване на течове от спуквания и шупли в материалиите предизвикващи скрити течове. Можем да открием теч с термовизионно обследване с помощта на термокамера,  ултразвуково откриване или с газ анализаторни методи и способи и още редица уреди с микровълни и магнитен резонанс.

откриване на теч  Екипа ни от тесни специалисти е оборудван с най-скъпата и модерна техника за откриване на скрити течове от канали, отходни тръби, балкони, тераси, покриви, мазета, влага, мухъл и плесен в жилищни помещения както и диагностициране на ел.компоненти и ел.инсталации. По този начин ние можем да открием вече износени части и елементи и така да предотвратим аварии или спиране на пройзводството.

 Всички методи и начини са доказано точни и приложими от десетилетия. Термографската апаратура и термографското обследване е безвредно за човешкият организъм, животни и растения. Термокамерата не облъчва, а работи на принципа на приемане и преобразуване на съществуващи лъчи с определена дължина на вълната. Тази дължина на вълната е невидима за човешкото око без използване на уреда.

Освен за откриване на течове от ВиК инсталациите изброените по горе методи и технологии могат да се използват и за диагностициране на електрически инсталации и автоматика, както и на отделни механични компоненти. Метода намира широко приложение в сферата на медицината и охранителната дейност.

Една от основните сфери на приложение при строителството е термоизследването на сгради за топлоефективност и топлинни мостове.

Казано най-общо методите са универсални имат широка гама на приложение. Екипа ни предлага с удоволствие високо квалифицираните си услуги на нашите клиенти.