Дежурен телефон: 0895 012345

Хидрофори

 • Uncategorised
  Брой статии:
  7
 • Електро ремонти и услуги

  ел uslugiФирма Елвидом ООД, предлага широка гама от електро услуги и ремонти в гр. София и околността. Нашите ел. техници са високо квалифицирани в ремонтните дейности на електро-инсталации, електро системи, отстраняване на аварии на стари електро инсталации, изграждане на нови електро инсталации, прекъсване на ел. връзки, ремонтиране на ел. табла, изграждане на ел. табла.

  Елвидом ООД, предлага електроуслуги като смяна на реле, подмяна на електрическа част на бойлери, подмяна на електрически нагреватели, ремонт на електрически уреди, ремонт на електрически радиатори, ремонт на електрически печки, ремонт на готварски печки.

  Елвидом ООД, извършва и услугата откриване кражба на ток, или нерегламентирано присъединяване към електрическата мрежа.

  Нашите електротехници са квалифицирани за изграждане и ремонт на всички видове електрически инсталации, които можем да разделим на няколко основни:
  Това са монофазни ел.инсталации, трифазни ел.инсталации, скрити електроинсталации или още вътрешни електроинсталации, електроинсталации за открит монтаж, силови ел.инсталации и осветителни електроинсталации.

  Фирмата извършва:
  - Проектиране на електроинсталации;
  - изграждане на електроинсталации;
  - поддръжка на електроинсталации;
  - преработка на електроинсталации;
  - откриване на къси съединения;
  - смяна на кабели;
  - преработка на разклонителни кутии;
  - монтаж на разклонителни кутии;
  - монтаж на ел. ключове;
  - монтаж на осветителни тела;
  - монтаж на електромери;
  - ремонт на електромери;
  - монтаж на кутии и шкафове на ел. табла;
  - монтаж и смяна на витлови предпазители;
  - монтаж на автоматични предпазители;
  - монтаж на осветителни тела.

  Цени за електро услуги можете да намерите на страницата на нашия сайт. За всяка извършвана услуга, от нас ще получите цена за електро услуга след оглед от нашите специалисти, които ще направят преценка на място, според конкретният случай.

  Елвидом ООД, извършва също така, ремонт и абонаментна поддръжка на стълбищно осветление на входове, кооперации, блокове и др. Преработка на стълбищно осветление. Схемите за изпълнение на стълбищните осветления са различни във всяка сграда. За цени за ремонт, преработка и поддръжка на дадено осветление се налага оглед от наш електротехник на място.

  След посещение на обект и извършен оглед от наш електротехник вие ще получите оферта за извършването на нужната работа с цени за електро услуги, които ще бъдат извършени в ремонтната дейност или ново изграждане, монтаж, възстановяване, демонтаж, проектиране в зависимост от конкретният случай.

  Ако се нуждаете от качествени професионални електро услуги в Софийска област, моля позвънета на дежурните ни телефони за повече информация.

  Достъпни цени, качество и гаранция.

  Брой статии:
  16
 • ВиК ремонти и услуги

  vik uslugiФирма „Eлвидом” ООД София, предлага широка гама от ВиК услуги в рамките на град София. Доверявайки се на Елвидом ООД, вие се доверявате на 20 годишен опит, събран в нашите аварийни екипи, водопроводчиците ни са с дългогодишен опит в сферата на ВиК инсталациите.

  Нашите водопроводчици, са специализирани при изграждането на нови ВиК инсталации на новостроящи се сгради, сгради за основен ремонт и извършването на аварийни ремонти. Фирма Елвидом ООД, изгражда, ремонтира и проектира ВиК инсталации от всички видове, без значение от диаметъра на тръбната ѝ система.

  Екипите ни се справят безпрепятствено с монтажа и ремонта на тръби с диаметри - Ф50, Ф70, Ф110, Ф160, Ф200, Ф315, Ф400, Ф500. Също така поставят и подменят тръбни системи от полиетилен, полипропилен, PVC, а също така и PE и РР тръби. Предлагаме също така услуги като отпушване на канализационни системи, канали, тоалетни, казанчета, бойлери, сифони, водопроводни тръби, бани.  При нас можете да намерите услуги като откриване на течове от тръби, течове от кранове, течове от щуцери, течове от покриви, течове в стени, течове от  съседни помещения.

  Елвидом ООД, предлага на своите клиенти всички видове ремонти на ВиК инсталации и уреди като ремонт на бойлери, монтаж на бойлери, поддръжка на бойлери. Имаме техническа възможност за изграждане на хидрофорни системи, поддръжка на хидрофорни системи, смяна на хидрофорни системи, монтаж на кранове, смяна на кранове, монтаж на щрангове, подмяна на щрангове, поддръжка на щрангове, смяна на водомери, проверка на водомери, монтаж на водомери.

  Елвидом ООД, разполага с модерна техника за извършване на дейностите си, като термографска апаратура, ултразвукова апаратура, апаратура с инфра-червено излъчване.Тази апаратура, позволява разкриване на течове в сгради с различна архитектура и строителни материали, както и различна етажност на сградите. При възникване на течове в сутеренни помещения или мансарди следствие на нарушена хдроизолация.

  Ако се нуждаете от качествени професионални ВиК услуги в Софийска област , изброени в списъка по-долу, моля позвънета на дежурните ни телефони за повече информация.

  Достъпни цени, качество и гаранция.

  Цени за ВиК услуги можете да намерите на нашата страница за цени на ВиК услуги.

  Цена за ВиК услуга се сформира след посещение на нашите водопроводчици и обстоен оглед и установяване на възникналата авария.

  Брой статии:
  20
 • ремонт и монтаж на хидрофори

   

   

  Брой статии:
  7
 • Газ сервиз
  Брой статии:
  8
 • Бойлери
  Брой статии:
  13
 • Течове
  Брой статии:
  6
 • Аварий
  Брой статии:
  4
 • Радиатори
  Брой статии:
  5