Дежурен телефон: 0895 012345

Смяна на кранове, откриване на течове от водопроводчик София

( Оценка 5.0 ) от ( 1 Оценка )

При проблем с течащи или ръждясали кранове на водопроводи или мивки, сигнализирайте на дежурните телефони на фирмата в сайта.

Квалифицираните ни водопроводчици ще подменят старите ви спирателни кранове, като ще монтират чисто нови и сертифицирани на тяхно място.

Тази услуга за смяна на спирателни кранове обикновено се поръчва от обитателите на по-стари домове и жилищни сгради, където корозията е наложила неизбежната подмяна на спирателните крановете. По този начин се получава и износване на уплътнението на спирателният кран, което от своя страна причинява избиване на вода и недобро затваряне на крана.  Разбира се все по-често сменяме и некачествени кранове с несен произход и материал.

Нашата фирма извършва услуги по професионална подмяна на спирателни кранове с различен цолаж и за топла, и за студена вода, спирателен кран за бойлери, спирателни кранове за пералня, спирателен кран преди водомер, спирателни кранове за щрангове на водопровод.

Когато основната дейност на техниците ни приключи, те ще ви предоставят и гаранционна бележка, узаконяваща високото качество на тяхната работа.

При авария и не работещ кран това означава сигурни материални щети.

За да избегнете неприятните моменти и да не може да ви изненада нищо просто трябва да се поддържа ВиК инсталацията в ред и най-вече спирателните кранове. Те са контролните пунктове на водопровода. 

Предлагаме още вадене на счупен кран в тръба. Цена за вадене на счупен кран 90.00 лв с ДДС.

Монтаж на санитария цени по договорка. 

смяна на кранове смяна на кран, водопроводчик