Дежурен телефон: 0895 012345

Ремонт и монтаж на хидрофорни системи

( Оценка 4.7 ) от ( 3 Оценки )

 Дейността на фирмата ни е тясно свързана с ремонта и проектирането на хидрофорни системи и помпи. Благодарение на многогодишния опит, натрупан от водопроводчиците ни, те без проблеми ще поправят възвратни клапани или смукатели в хидрофорната система.

 Сред услугите, които извършват, ще откриете още и отпушване на аератори, подмяна на блокирали лагери, отпушване на филтри в хидрофорите.

Ремонт и монтаж на хидрофорни системи  Модерната складова и производствена база на avariq.com притежава всички необходими инструменти и резервни части, за да извършим възможно най-практичната поправка на хидрофора. Освен ремонта на хидрофорни системи и уредби, ние извършваме и поправяне на септични и дренажни колектори, изграждане на поливни системи, както и видеодиагностика на пречиствателни станции.

 Ние проектираме и изграждаме специални хидрофорни системи с вертикални многостъпални електрически помпи. Тези системи значително повишават налягането на водоснабдяване в битови и промишлени инсталации или поливни системи.

Управлението се извършва благодарение на пресостати или инвертор, в зависимост от типа на системата.

В богатата номенклатура от услуги, които нашата фирма предлага на вашето внимание, се срещат още и:

  • ремонт на центробежни наземни помпи;
  • поправка на потопяеми двигатели;
  • проектиране и изграждане на дренажи и дренажни помпи;
  • ремонтиране на бустерни помпи за водопроводни инсталации;

 

 Когато имате съмнение или засечете дадена авария във вашия хидрофор или помпа, потърсете специализирана помощ от специализиран сервиз за хидрофори и помпи. Ние успяваме да поддържаме много високо ниво на работа по всяко време на денонощието, като ремонтираме хидрофорни съдове дори на много труднодостъпни места.

 Техниците ни разполагат с уменията да откриват и отстраняват повреди от електрически поплавъци за следене на водно ниво или от електронни пресостати, които могат да заместят хидрофорните съдове.

Сервиз за ремонт на хидрофори, доставка и монтаж на хидрофори и помпи. 

Изчисляване и изграждане на хидрофорни системи.