Дежурен телефон: 0895 012345

При авария:


0895 012345
02 8703 103

Още инфо за отпушванията на на канали, сифони, мивки и тоалетни:

Отводняване на мазета и шахти при запушен канал

 

Отпушване на канали, тоалетни и сифони

( Оценка 5.0 ) от ( 3 Оценки )

 Техниците на фирмата  използват модерна апаратура и уреди за отпушването на канали с диаметри Ф50, Ф70, Ф90, Ф110, Ф120, Ф160, Ф200, Ф315, Ф400, Ф500, Ф800 и дължина до 28 м, отпушване на тоалетни, мивки и сифони.

 Обикновено, цената на отпушването на различните канали варира според трудността на трасето, дали процесът ще се извърши ръчно или машинно и дължината на съответния канал. 

Компанията ни отпушва и почиства канали от най-различен материал - PVC, чугун, каменни и други.

 Оборудването, с което разполагаме, ни позволява да не използваме къртачни средства при манипулациите. Това спестява неудобството на вас и вашите съседи, както и натрупванията на прах и мръсотия след къртенето.

Ние предлагаме и видео диагностика на запушени канали и профилактика на канали.

 Потърсете ни, ако се нуждаете от професионално изпомпване на отпадъчни води от септични ями, осушаване на наводнени помещения, както и отпушване на улуци. Ние работим без почивен ден и час, по всяко време на годината, за да задоволим вашите високи изисквания. Отпушването на тоалетни чинии извършваме със съвременна апаратура и не се налага изпомпване на нечистотии и демонтаж и монтаж на тоалетната чиния на добри цени.

 Водопроводчиците ни са снабдени и със съвременни машини за видео диагностика, вакум помпи, електрически машини с жилни системи, машини за отпушване с вода под налягане и др. с помощта на които отпушването се превръща в особено лесна задача, но не много приятна.

отпушване на тоалетни отпушване на тоалетни, отпушване мивки

При нужда от допълнителна информация за отпушване на тоалетни не се колебайте, позвънете ни. Водопроводик София.