Дежурен телефон: 0895 012345

При авария:


0895 012345
02 8703 103

Още инфо за отпушванията на на канали, сифони, мивки и тоалетни:

Отводняване на мазета и шахти при запушен канал

 

Отпушване на канали, тоалетни и сифони

( Оценка 5.0 ) от ( 3 Оценки )

Техниците на фирмата  използват модерна апаратура и уреди за отпушването на канали с диаметри Ф50, Ф70, Ф90, Ф110, Ф120, Ф160, Ф200, Ф315, Ф400, Ф500, Ф800 и дължина до 28 м, отпушване на тоалетни, мивки и сифони.

Обикновено, цената на отпушването на различните канали варира според трудността на трасето, дали процесът ще се извърши ръчно или машинно и дължината на съответния канал. 

Компанията ни отпушва и почиства канали от най-различен материал - PVC, чугун, каменни и други.

Оборудването, с което разполагаме, ни позволява да не използваме къртачни средства при манипулациите. Това спестява неудобството на вас и вашите съседи, както и натрупванията на прах и мръсотия след къртенето.

Ние предлагаме и видео диагностика на запушени канали и профилактика на канали.

Потърсете ни, ако се нуждаете от професионално изпомпване на отпадъчни води от септични ями, осушаване на наводнени помещения, както и отпушване на улуци. Ние работим без почивен ден и час, по всяко време на годината, за да задоволим вашите високи изисквания. Отпушването на тоалетни чинии извършваме със съвременна апаратура и не се налага изпомпване на нечистотии и демонтаж и монтаж на тоалетната чиния на добри цени.

Водопроводчиците ни са снабдени и със съвременни машини за видео диагностика, вакум помпи, електрически машини с жилни системи, машини за отпушване с вода под налягане и др. с помощта на които отпушването се превръща в особено лесна задача.

отпушване на тоалетни отпушване на тоалетни, отпушване мивки

При нужда от допълнителна информация за отпушване на тоалетни не се колебайте, позвънете ни. Водопроводик София.