Дежурен телефон: 0895 012345

При авария:


0895 012345
02 8703 103

Още инфо услугите по отпушваниятa и отводняванията на канали шахти и др.:

Отпушване на сифони, канали и мивки;

 

Отводняване на мазета и шахти. Отпушване на канали.

( Оценка 5.0 ) от ( 1 Оценка )

отводняване на мазета и шахти  ГАМАТЕРМ има дългогодишен опит в  отпушването и отводняването на канали, мазета, септични ями и шахти. След себе си сме оставили редица клиенти в София и страната, облагоприятствани от прецизната и краткосрочна работа, която вършим.

 Наводняването на мазетата и шахтите може да бъде свързано със спукан тръбопровод, снеготопене или при запушване на щранг. Ако се сблъскате с такъв проблем, потърсете техническите екипи на нашата компания. Те разполагат със собствени багери, вибро пружини, помпи и уреди от най-висока технология, а в много случаи използват и техника с вода под налягане. Този способ е приложим основно при запушване на мивки и канали, както и на хоризонтални и вертикални щрангове.

 Основни предмети на дейност на компанията са и изкопното и безизкопно саниране, отпушването на сифони, видеодиагностика.

 Модерната апаратура, която имаме в наличност, ни позволява да направим преглед отвътре на тръбите и щранговете, като идентифицираме повредата в тях. С помощта на тази техника можем да установим и детайли като наклони на отичането, степен на проходимост на канала, снадки и преходи по трасето.

 Машинното отпушване на канали и мивки, което използваме, предполага по-дълготраен „живот” и по-голяма безопасност при работа. Запушването на тези части от ВиК инсталацията се получава основно в следствие на проблем със сифона или отходната тръба. Когато нашите водопроводчици направят детекция на ВиК мрежата и локализират аварията, ще направят подмяна на повредената част с нова.

 При необходимост от отводняване на септична яма или шахта, не се колебайте да позвъните на дежурните ни телефони. Отводняващата ни техника с високо налягане гарантира надеждност и намалява риска от повторна поява на проблема.

Допълнителна у специализирна информация за отпушването на канали може да получите и ТУК.