Дежурен телефон: 0895 012345

Ремонт на газови печки в София

( Оценка 3.8 ) от ( 6 Оценки )

ремонт на газови печки

Газ сервиз - ремонт на газови печки в София

 Професионален сервиз за ремонт на газови печки в София и областта. Поради по-ниската цена на уредите (котлони на газ, фурни на газ, печки на газ, бойлери на газ) и ниската цена на природната газ, все по-често се използват газови печки. Газовите печки намират широко приложение в газифицирани райони, поради улесненият достъп до газ. Газовите уреди са предпочитани и поради високото КПД на газта, бързото загряване и малките топлинни загуби при работа.

 Много хора свикнали веднъж с бързата и ефективна работа на газовите уреди много трудно могат да си представят готвенето на ток. Дори над 50% от използващите газови уреди ( включително и заведения) използват газ пропан бутан с бутилки. Разбира се веднага идва друг проблем, този с чистотата на газта. Некачествената газ запушва дюзи, пити, кранове, а това от своя страна води до чест ремонт на газови печки. Газовите печки могат да бъдат следните разновидности:

 

 

-газови печки за отопление (калорифери на газ)

-готварски газови печки

-фурни на газ

-комбинирани газови печки ( печки на ток и газ)

 

 Всички газови уреди, включително и комбинираните имат следните елементи: щуцер, спирателен кран, тръби, дюза, термодвойка, термозащита, осезател,  вентил, клапан и горелка. Всички изброени компоненти на газовите печки се износват и повреждат. Най-често се запушва и зацапва дюзата, кранчето или клапана. Запушването се дължи на некачествена газ и прекалено много примеси в природната газ или пропан бутана. При запушване се разглобява цялата газова система и се прочиства дюзата или запушеният елемент на газовата печка, което се нарича профилактика. Ремонт на газови печки се нарича смяна на определени елементи от газовата печка, дори и гумени уплътнения.

 

Ремонт на газови печки на ниски цени

 Профилактика на газова печка се препоръчва веднъж на две години, като при по-мръсна и проблемна газ се налага монтаж на специални филтри и клапани.

Ние сме сервиз за ремонт на газови печки и фурни. Извършваме ремонт на газови печки на място по домовете.  Ние сме професионален сервиз за ремонт и монтаж на газови уреди работещи с пропан бутан (газови бутилки) и природна газ. Сервиза разполага със сертификат и разрешително за упражняване на дейност по ремонт на газови печки, газови фурни и газови котлони. 

Цени за ремонт на газови печки по домовете:

-такса посещение в рамките на град София - 30 лв

-пълна профилактика на газов уред - 48 лв (включва демонтаж, монтаж, продухване и почистванеп на всички елементи и настройка на газта). Такса посещение се заплаща отделно и не е включена в таксата за профилактика. 

- цена за ремонт на газов уред - на място, след пълна диагностика или профилактика

 Като професионален сервизна газови уреди, ние предлагаме безплатна консултация при закупуване на газови уреди, безплатна диагностика на газови уреди и газови печки, профилактика на газови уреди, ремонт на газови уреди и монтаж на газови уреди.

 Работим с газови фурни, газови печки, газови калорифери, газови плотове за вграждане, газови тостери, газови котлони, газови бойлери и други газови уреди за бита и производството

При нас може да заявите също монтаж на газова печка за София и близките населени места.