Дежурен телефон: 0895 012345

Ремонт електроинсталации в София

( Оценка 3.5 ) от ( 6 Оценки )

ремонт на електро инсталацииРемонт на ел табло и ел инсталация.

 Цялостният или частичен ремонт на електроинсталации е приоритетна ел. услуга в дейността на нашата фирма. Добре обучените ни ел.техници поправят силно и слаботокови инсталации, ел.табла и ел.уреди в жилищни сгради, офиси, хотели, болници, училища, промишлени постройки.

 Компанията се занимава и с проектиране и изграждане на цялостни електрически мрежи, а за техния монтаж използваме единствено доказани съвременни материали и уреди на най-големите марки в бранша.

 На челно място в нашата работа е създаването на надеждно и коректно партньорство сред клиентите ни и условия за бъдещо съвместно доверие. Това води до чувство на удоволетвореност за нас и спокоиствие за клиента. 

 Освен ремонт на ел инсталациите, техниците на Елвидом осигуряват и абонаментна поддръжка за всички видове обекти, използвали нашите услуги. Това може да са: стълбищно осветление, градинско осветление, аварийни ситуации, промишлено осветление, повредени захранващи линии в производството и дори откриване и доказване кражба на ток. 

Лоялните ни клиенти ще получат допълнителна отстъпка от първоначално обявената цена.

 Веднъж докоснали се до перфектното качество на услугите ни, в огромен процент от случаите потребителите отново се допитват до помощта ни. 

Научете още за: