Дежурен телефон: 0895 012345

Електро услуги София

Ремонт на електро табла

( Оценка 2.5 ) от ( 6 Оценки )

remont tabloАвариини електротехници извършват професионален ремонт на електро табла от всякакъв вид. Поправката на електрическо табло е дейност, която изисква пределна концентрация и отлична работа в екип, в дни и часове без предварителна уговорка. Електрическите табла се запалват и повреждат и трябва да се отстрани повредата по електротаблото и кабелите на момента.

Екипите ни се справят с аварии в електрически табла, породени от късо съединение, токов удар, нагорели клеми или неправилно функциониране на самото табло, както и от претоварване. Поправяме табла за жилищни и производствени сгради, силови разпределителни табла, както и електромерни ел. табла и апартаментни табла. Предлагаме и подмяна (смяна) на старо апартаментно ел.табло с ново електрическо табло с автоматични предпазители.

Ремонт на електро табла, смяна на ел табло 

Настоящите и потенциалните ни клиенти могат да позвънят на дежурните телефони на сайта, ако търсят помощ за ремонт, монтаж и демонтаж табла. 

Осигуряваме и професионално поправяне на логически контролери в таблата или контактно-релейно управление, в зависимост от изработката на самото табло. 

Извършваме изграждане, ремонт, поддръжка и смяна на компоненти в ел.табла както и ремонти на ел. инсталации на къщи входове и сгради.Сменяме електромери и установяваме кражба на ток.

Нашите електротехници в София са снабдени с апаратура за откриване и на токова отечка. В дежурните автомобили има всички необходими материали и инструменти. 

Още за ел табла и трафопостове - тук и тук a дефектно токови защити - тук;