Дежурен телефон: 0895 012345

Ремонт на бойлери по домовете - София

( Оценка 5.0 ) от ( 3 Оценки )

ремонт на бойлериСервиз за ремонт на бойлери по домовете

 Използването на бойлери се превръща във все по-често срещано явление в съвременните български домакинства. Това се налага поради поскъпване на топлоподаването от ТЕЦ, честата промяна на условията и безкрайните профилактики на вече остаряла система на централното топлоподаване. 

За да функционира възможно най-дълго и без проблеми ел. бойлер, е необходимо той да бъде правилно монтиран и свързван към водопроводната и електрическата инсталация.  Това са изискванията на производителя на даденият електрически бойлер и гаранцията за безопасната работа на уреда.  При монтажа на бойлера трябва да обърнете внимание и на мястото за монтажа. Важно е бойлера да е монтиран така, че да позволява евентуален ремонт. Трябва да има достатъчно място за работа от страна на електрическите копоненти на бойлера. 

 При хоризонтален монтаж капака на бойлера трябва да е поне на 30-40 см от стена, шкаф или друга мебел, при вертикален монтаж дъното на бойлера, където са електрическите части (нагревател, термозащита и терморегулатор) да е поне 50 см от борда, прага или шкафа. Това са важни изисквания при монтажа на бойлера, които ще улеснят ремонта н а бойлера ви. Защо се налага да има такова разтояние?

Ремонтиране на бойлери на ниски цени

 При евентуална повреда на бойлера ви, например изгорял нагревател, техника извършващ ремонта трябва да има достатъчно място за работа, както и отстояние позволяващо изваждането и смяната на изгорелия нагревател. При условие че отстоянието не е достатъчно да демонтира старият нагревател и да монтира новият нагревател се налага демонтаж и монтаж на целия бойлер, което ще ускъпи ремонта почти до стойността на нов бойлер, при условие че въобще някои се съгласи да ви отремонтира така монтиран бойлер. Повечето фирми отказват такъв ремонт, поради факторите стойност-труд-време, такъв ремонт не се изплаща на изпълнителя.

ремонт на бойлери по домовете-София Правелният и безопасен монтаж на бойлера покрива изискванията за спазването на гаранционните условия. 

 Ако желаете вашия бойлер да има висока надеждност и дълъг живот, потърсете специализираните работни групи от опитни и квалифицирани електротехници и водопроводчици.

 Извършваме монтаж, поправка, ремонт и демонтаж на бойлери от всякакъв тип – бойлери за монтаж под мивка, бойлери за монтаж над мивка, проточни бойлери, бойлери на твърдо гориво, хоризонтални бойлери, вертикални бойлери, комбинирани бойлери със серпентина за свързване към парна инсталация, подовостоящи бойлери и бойлери за монтаж на таван.

 Поради температурните изменения, влагата и естественият процес на замърсяване, всеки бойлер се нуждае от профилактично почистване. Нашите техници използват специални техники, с които почистват водосъдържатели, серпентини, както и отделни по-малки части на уредите.

 Компанията ни ще окаже съдействие при необходимост от цялостно преместване на бойлера ви, сиреч – пълният му демонтаж и повторен монтаж на ново място с изграждане на водопроводните изводи за топла и студена вода, както и направата на ново кабелно трасе от бойлерно табло.

Ремонт на бойлери по домовете София

 Предлагаме бърз ремонт на бойлери на място по домовете за София и околните райони. Отремонтираме бойлера на място с гаранция и оригинални резервни части. Извършваме ремонт на бойлери по домовете на следните марки бойлери: бойлери Шишков, бойлери Елдом, бойлери Елдом Инвест, бойлери Теси, бойлери Дипломат, бойлери Атлантик, бойлери Бош, бойлери Горение, бойлери Стибел Елтрон, бойлери Аристон и още много други обемни електрически бойлери и проточни бойлери. Отремонтираме обемни и проточни електрически бойлери за баня и за кухня ( вертикален монтаж, хоризонтален монтаж, бойлери за монтаж на таван, бойлери за монтаж под мивка и бойлери за над мивка).

Сервиз за бойлери звършва следните ремонти на бойлери от описаните по-горе марки и модели бойлери- Ремонт на бойлери на място:

 • профилактика на бойлер
 • диагностика на бойлер
 • свързване на електрическата част на бойлер
 • зануляване и обезопасяване на бойлер
 • смяна на електрически кабели и обувки на бойлер
 • смяна на електрически бойлерен ключ
 • смяна на терморегулатор на бойлер
 • смяна на термозащита на бойлер
 • смяна на нагревател на бойлер
 • смяна на фланец на бойлер
 • смяна на гарнитура на бойлер
 • отваряне и почистванеп на водосъдържател на бойлер
 • смяна на термометър на бойлер

 Описаните ремонти на бойлери се иизвършват на място, без демонтаж и монтаж на бойлера ви. Ремонт на бойлери по домовете за София с гаранция. Доставка и монтаж на бойлери. Продажба и доставка на нов бойлер с монтаж!

Издаваме документ за гаранция за извършените ел.услуги и ВиК услуги от нашите електротехници и водопроводчици.