Дежурен телефон: 0895 012345

При авария:


0895 012345
02 8703 103

Отстраняване на ВиК аварии, ВиК услуги

( Оценка 4.0 ) от ( 8 Оценки )

ВиК услуги, водопроводчик

 Залагаме основно на професионализма и лоялното отношение към всеки свой клиент. Ние полагаме основите на едно стабилно партньорство с потребителите и смятаме, че може да разчитате на нас във всяка една аварийна ситуация.

 Водопроводчиците ни отстраняват течове от тръби и щрангове, по водомери, от канализация, както и от батерии и смесители.

 За откриването и премахването на проблема, те използват висококачествени уреди и техника, която позволява откриване на теча без къртене. Избиването на вода  не е проблем, ще бъде овладяно в най-кратки срокове и на най-конкурентни цени от водопроводчиците ни.

Разполагаме със инфракамери от марката Флир за диагностика на скрит течов, както и  и ултразвук за откриване на скрити течове на достъпни цени.

ВиК услуги, водопроводчик

 Понякога се получават ситуации на теч, който е избил във ваш съсед, но техниците ни лесно ще открият първоизточника на повредата.

Аварии като наводняване на мазета, спукване на тръби, запушвания на тоалетни и тръбопроводи не представляват никаква трудност за работните ни групи.

 Клиентите, които позвънят на денонощните телефони за контакт с нас, ще получат необходимото съдействие по касаещите ги проблеми в рамките на половин час за град София.