Дежурен телефон: 0895 012345

При авария:


0895 012345
02 8703 103

Смяна на щрангове и тръби

( Оценка 3.8 ) от ( 5 Оценки )

 Компанията „Авария-София” ремонтира и заменя хоризонтални и вертикални щрангове на водопровод и канализация, отпушва канали, отпушване на тоалетни и поправя всякакви повреди по тръбопроводи. Нашето сериозно предимство пред конкурентните на пазара фирми е дългогодишният опит и умения за овладяване на аварийни ситуации на работните ни групи. Те работят единствено с висококачествени подръчни материали и инструменти на утвърдени европейски марки.

 Нашата организация организира цялостна смяна на щрангове за входове, като при подобен тип поръчка правим значителна отстъпка от предварително обявената единична цена за щранг. Работниците ни извършват частни услуги по домове, офиси, бизнес сгради, къщи, хотели и заведения.

Смяна на щрангове и тръби Тясно специализирани сме в подмяната на хоризонтални и вертикални щрангове с ново поколение полипропиленови тръби с много по-дълъг „живот”. Занимаваме се също така и с роботизирано безизкопно саниране на тръби, ремонти на парни инсталации, подмяна на вътрешните тръби и батерии на достъпни цени. Извършваме и професионално откриване на скрити течове с термокамери, без къртене. Извършваме и отстраняване на скрити течове.

 Научете повече за подобните ни услуги за  Отпушване на всякакви канали и шахти, Отводняване на мазета и шахти, Откриване и отстраняване на течове и Денонощно отстраняване на ВиК аварии.

 „Водопроводчик София” е утвърдена марка в областта на ВиК услугите, но въпреки това продължава с бързи темпове да надгражда над постигнатото до момента. За този факт засвидетелстват и многобройните референции на доволни от нашата работа клиенти.

 Когато имате необходимост от поставяне на нов водомер или топломер, не се опитвайте да се справите сами с тази задача. Просто потърсете денонощен техник от нашата фирма, който ще монтира първокачествен уред с дистанционно отчитане на показанията – последна дума на съвременната технология.

 В ежедневието често се получават случаи на запушване или замърсяване на канали, шахти и мазета. В тези ситуации отново може да потърсите дежурен екип на фирмата ни, който ще почисти до основи обекта, използвайки професионални машини. При запушена тоалетна ние пристигаме и отпушваме тоалетната.

Може да се обръщате към нас при всякакви ВиК аварий и  ремонти, както и нужда от професионален водопроводчик.